Düzce’de aranan 15 kişi yakalandı

Tüm Türkiye'de aranan şahıslara yönelik yapılan uygulama neticesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan aranan ve firari durumda...

Tüm Türkiye'de aranan şahıslara yönelik yapılan uygulama neticesinde Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çeşitli suçlardan aranan ve firari durumda olan 15 kişiyi yakaladı.

İçişleri Bakanlığı talimatı ile ülke genelinde hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama, Trafik güvenliğini tehlikeye düşürmek, Tehdit, Hakaret, Borcunu ödeme Şartını ihlal gibi suçlardan aranan ancak firari durumda olan kişilere yönelik yapılan operasyonlar kapsamında Düzce İl Emniyet Müdürlüğü de çeşitli birimleri ile destek verdi. Düzce'de yapılan operasyonlar kapsamında çeşitli suçlardan aranan şahıslardan 9'u il merkezinde, 2'si Akçakoca'da, 2'si Çilimli'de, 2'si Gümüşova ilçesinde yakalandı. Yakalanan 15 şahıs adli işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş Haberleri

İzmir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 10 tutuklama
ABD’deki hortum felaketinde ölü sayısı 7’ye yükseldi
Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde icra edilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 50 milyon lira değerinde altın ele geçirildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Elazığ merkezli 5 ilde dolandırıcılık ve hırsızlık operasyonu: 12 gözaltı
Aksaray’da elektrik panosunda yangın paniği
"Ormanların hayaleti" vaşak, bozkır topraklarında
Alaca’da saman balyaları alev alev yandı
Önce dövüp sonra gasp ettiler, ifadelerinde ’şantajın intikamı için yaptık’ dediler
47 düzensiz göçmen yakalandı; 1 gözaltı