Düzce’de FETÖ soruşturmasında 12 tutuklama

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan...

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan ve adliyeye çıkartılan FETÖ'nün il yapılanmasında görevli 13 kişiden 12'si tutuklandı.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Düzce KOM ekiplerince geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan 13 kişi adliyeye çıkartıldı. Adliyeye çıkartılanlar arasında FETÖ'nün il yapılanmasında yer alan il eğitim danışmanı, himmet kasa sorumluları, Akçakoca ilçe imamları ile toplantı veya dijital ortamlarda polis baskınlarına karşı suç ve suça benzer belgelerin ele geçilmesini engelleyen örgüt üyeleri de vardı. Zanlılardan öğretmenler R.E., İ.E., G.D., emekli H.A.Ç., satın alma müdürü S.I., ev hanımı S.G., işsiz oldukları öğrenilen Ö.C., M.N.Ö., H.G., muhasebeci F. A., vaiz C.U. ve işçi T.A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Esnaf A.S. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Asayiş Haberleri

4 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan şahsı jandarma yakaladı
MSB:"Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan 7 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi."
Burdur’da husumetlisini levye ve demir çubukla darp edip bileğini kıran muhtar tutuklandı
8 milyonluk vurguna jandarma baskını
Boğazından bıçaklanan kadının saldırıya uğradığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı
Nusaybin’de iş yerine silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı
Motosiklet yayalara çarptı: 3 yaralı
Mersin’de zabıta ekiplerinden dilencilere operasyon
Otel çalışanı yatağında ölü bulundu
Yurt dışından aldığı telefonu açtırmak isterken 76 bin TL dolandırıldı