Düzce’de parksız mahalle kalmayacak

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 'Mahalle sözleşmeleri' kapsamında 'her mahalleye bir park' yapma sözünü hayata geçirmeye devam ediyor.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, "Mahalle sözleşmeleri" kapsamında "her mahalleye bir park" yapma sözünü hayata geçirmeye devam ediyor. Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri son olarak Aşağı Yahyalar Mahallesi'nde yeni bir park alanı oluşturmak için kolları sıvadı.

Düzce Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü'nün talimatıyla seçimin üzerinden geçen iki buçuk yıl içerisinde 19 yeni parkı Düzcelilere kazandırdı. Parksız mahalle kalmaması adına çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Aşağı Yahyalar Mahallesinde yeni park inşasına başladı.

Belirlenen alanda çocuk oyun alanının yanı sıra basketbol ve fitnes alanlarını da vatandaşın hizmetine sunacak olan ekipler, beton atma işlemlerini tamamladı. Çocuk oyun alanı çevresini taşlarla örme işlemlerini sürdüren ekipler, çalışmalarını bitirip parkı halkın hizmetine açacak.

Ekipler, yeni park yapım çalışmalarının yanı sıra mevcut parkların tamir, bakım ve yenileme çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Siyaset Haberleri

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "(Kılıçdaroğlu ile görüşmesi) Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme hakkında kendisine bilgi verdim. Detayların önemli kısımlarını paylaştım."
Muhtarlık ikisine de yar olmadı
Efeler Belediye Başkanı Yetişkin: "Her konuda çok titiz çalışıyoruz"
CHP’li Başkana gelen tebrik çiçekleri Abdurrahmanlar imamına ev oluyor
Genel Başkan Yardımcısı Zeybekci, Başkan Arslan’ı tebrik etti
Hamas heyeti İsrail’in teklifine yanıt vermek için yarın Mısır’a gidecek
Hamas: “Netanyahu anlaşmaya varmakla ilgilenmiyor"
CIA Başkanı Burns, ateşkes için Mısır’da
AK Partili Yılmaz: "31 Mart’ta sandıkta milletimiz bize bir şeyler söyledi bunun üzerinde çalışmaya başladık"
Yapay zeka ile sel simülasyonu oluşturuldu