(Düzeltme) Ankara’da öldürülen avukatın katili İzmirli şarkıcı çıktı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, ağaçlık alanda cesedi bulunan 34 yaşındaki Avukat Onur Evrim Demir'in katil zanlısının İzmirli şarkıcı Emrah D. olduğu...

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, ağaçlık alanda cesedi bulunan 34 yaşındaki Avukat Onur Evrim Demir'in katil zanlısının İzmirli şarkıcı Emrah D. olduğu iddia edildi.

Avukat Onur Evrim Demir'in 2 Ağustos günü Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Çobandere Mahallesi'nde ağzı bağlı bir şekilde ölü olarak bulunmasıyla ilgili çalışmalarını sürdüren polis ekipleri, Demir'in halası Aysel Demir'in ifadeleri üzerine İzmirli şarkıcı Emrah D.'nin Ankara'da bulunan evine baskın düzenledi. Evde arama yapan polis, katil zanlısına ulaşamazken, içeride genç avukatın başına vurulan sopanın bir parçasını ve kanlı elbiseler buldu. Yapılan aramalar sonucu polis ekiplerince yakalanan Emrah D. ile cinayeti gizlediği öne sürülen avukatı Şükrü A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Emrah D.'nin ifadesinde, İzmir'den avukatı olan Onur'u ayrıldığı eşiyle birlikte olduğu için öldürdüğünü iddia ettiği öğrenildi.

"Yeğenimin katili rapor peşinde"

Katil zanlısı şarkıcı Emrah D'nin, avukat yeğeni Onur Evrim Demir'i görüşme bahanesiyle İzmir'den Ankara Gölbaşı'ndaki evine davet ettiğini belirten hala Aysel Demir, "İzmir'de avukatlık yapan yeğenim, Ankara'da oturan şarkıcı Emrah D.'ye ait davaları takip ediyordu. Emrah D., yanında çalışan iki kişiye, "Onur benim her işimi biliyor, O'nu ortadan kaldırmamız lazım" şeklinde sözler söylemiş. Bu kişiler cinayet sonrası savcılığa giderek Emrah D.'nin kendilerini cinayete azmettirdiği yönünde ifade verdiler. Cinayeti gizleyen avukatı ile birlikte tutuklanan Emrah D., şimdi rapor alıp cezaevinden çıkacağını söylüyormuş. Bu davanın adaletli bir şekilde sonuçlanmasını istiyoruz. Emrah D. cinayetten kurtulmak için rapor alması durumunda davanın sonuna kadar takipçisi olacağız. Yeğenimin katiline en ağır cezanın verilmesini istiyoruz" dedi.

Sabıkası çok

Şarkıcı Emrah D.'nin geçmişte farklı olaylardan sabıkaları ortaya çıktı. 26 Mayıs'ta Sarıyer'de denetleme yapan polis ekipleri, şarkıcı Emrah D.'nin şoförü İsmail A.'nın kullandığı çift kabinli kamyoneti Baltalimanı'nda durdurmuştu. Emrah D. ve Arslan'ın polis kokartlarını göstermesi üzerine memurlar, polis kimliklerini de görmelerini istemiş, ancak gösteremeyince şüphe üzerine araçta arama yapılmıştı. Aramada bir tabanca ve 15 mermi kapasiteli üç adet şarjör ile 31 mermi kapasiteli 1 adet şarjör, 66 adet MKE yapımı dolu fişek, pompalı tüfek ve bu tüfeğe ait 46 adet dolu fişek, saldırı amaçlı kullanılan Smit Wesson marka 9 cm'lik bıçak, 100'lük desteler halinde 26 bin 700 ABD Doları ile telsiz ele geçirilmişti. Silahların ruhsatlarının da sahte olduğu anlaşılınca Emrah D. ve İsmail A. polis merkezine götürülmüş, İsmail A. tutuklanırken, avukatlarının hastaneden aldığı "kapalı yerde kalamaz" raporu üzerine Emrah D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Şarkıcı Emrah D., 2002 yılında da Çanakkale'de yine ruhsatsız silahla yakalanmış ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Emrah D., aynı yıl korumasının adının karıştığı bir yaralama olayı ile ilgili "azmettirici" olarak gözaltın alınmış ve yine tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Emrah D.'nin iki yeğenine cinsel saldırıda bulunmak istediği iddiasıyla halen devam eden bir davası sürüyor.

(Düzeltme) Ankara’da öldürülen avukatın katili İzmirli şarkıcı çıktı

(Düzeltme) Ankara’da öldürülen avukatın katili İzmirli şarkıcı çıktı

(Düzeltme) Ankara’da öldürülen avukatın katili İzmirli şarkıcı çıktı

(Düzeltme) Ankara’da öldürülen avukatın katili İzmirli şarkıcı çıktı

Asayiş Haberleri

Londra’daki kılıçlı saldırıda bir çocuk öldü
(Düzeltme) Motosiklet sürücüsü kaskı sayesinde kazayı ucuz atlattı
Hırsız baltayı taşa vurdu: Çaldığı bisiklet hakimin çıktı, tutuklandı
Mersin’de ev yangını: 1 yaralı
Bangladeş’te aşırı sıcaklar: 10 ölü
Polis merkezinde 2 amiri şehit eden zanlı polis memuru tutuklandı
Mardin’de 4’üncü kattan düşen çocuk hayatını kaybetti
Yangın eve sıçramadan söndürüldü
Küçük Ateş’in ölümden döndüğü kavşakta babası da kazadan kıl payı kurtuldu
Van’da 104 düzensiz göçmen yakalandı