Edirne Süt Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurulu

EDİRNE (AA) - Edirne İli Merkez İlçe ve Süloğlu İlçesi Süt Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen mali genel kurulda,...

EDİRNE (AA) - Edirne İli Merkez İlçe ve Süloğlu İlçesi Süt Üreticileri Birliği'nin 2014 yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.

Kentteki bir düğün salonunda düzenlenen mali genel kurulda, açılış ve yoklamanın ardından divan heyeti seçimi yapılmasının ardından başladı.

 Edirne Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mustafa Suiçmez, mali genel kurulda yaptığı konuşmada, mali genel kurulların üreticiler ile istişare etme fırsatı sağladığını belirtti.

Üreticilere geçen bir yıl içersinde ve bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve hayata geçirdikleri projelerle ile ilgili bilgiler verdiklerini aktaran Suiçmez, birlik olarak çok önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden etti.

Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için çalışmalarının devam edeceklerini ve meraların kiralanması konusunda da yetkililere seslendiğini dile getiren Suiçmez, "Edirne'de kiralanacak mera yok. Bizim meralarımıza dokunmasınlar. Bunun altını çiziyorum. Biz meralarımızı ıslah da ederiz bakımını da yaparız ve yapıyoruz" diye konuştu.

Güncel Haberleri

Kontrolden çıkan araç istinat duvarına çarptı: 4 yaralı
Malatya tarımının sorunları konuşuldu
Geçit: “Çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa edeceğiz”
Meteorolojiden Malatya için sağanak uyarısı
Malatya’da imar ve ihya çalışmaları sürüyor
Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı
MTÜ’de İstanbul buluşması
Bakan Özhaseki, depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Malatyalı ’ayakkabı profesörü’nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı