Edirne’de mevsimin ilk arpa hasadı 6,217 TL’den alıcı buldu

Bölgenin önemli tahıl üretim merkezleri arasında bulunan Edirne'de hasadı yapılan sezonun ilk mahsulü olan arpa 6,217 TL'den satışa sunuldu.

Bölgenin önemli tahıl üretim merkezleri arasında bulunan Edirne'de hasadı yapılan sezonun ilk mahsulü olan arpa 6,217 TL'den satışa sunuldu.

Edirne Ticaret Borsa'sında (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım ile yönetim kurulu üyelerinin katılımlarıyla elektronik salon satışı çerçevesinde gerçekleştirilen törende, Yolüstü köyünden Mehmet Nurlu'ya ait 13 ton arpa, bir tarım şirketi tarafından 6.217 TL fiyat üzerinden satın alındı.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk ve Meclis Başkanı Fedai Canım, üretici Mehmet Nurlu'yu kutlayarak günün anısına plaket ile 100 litre mazot hediye etti.

ETB Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, "Yeni hasat sezonunun tüm üyelerimize ve üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" dedi

Ekonomi Haberleri

İstanbul’da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
Sarıgöl’de taze bağ yaprağı alımları devam ediyor
Hepsiburada, drone ile teslimatı test ediyor
Mersin Valisi Pehlivan: "2024 yılı başından bu yana 8 bin 242 kişi işe yerleştirilmiştir"
BEBKA’dan kırsal kalkınma için 35 projeye 112 milyon liralık hibe
EPDK Başkanı Yılmaz: “Tüketicilerimizin enerji tedarikinin aksatılması riskini gördüğümüz durumlarda gerekli tedbirleri kararlılıkla alacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın”
Hitit Üniversitesi’nde bölgesel kalkınma odaklı çalışmalar masaya yatırıldı
Akçakoca ve Ereğli ekonomisi masaya yatırıldı
ATO Başkanı Baran: "Ülkemizin ihracatında, e-ihracat yüzde 1,5’luk paya sahip"
“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı