Edirne’deki Yangın Kontrol Altına Alındı

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyünde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise aralıksız devam...

Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyünde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları ise aralıksız devam ediyor.

Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyünde cuma günü ekili buğday tarlasına atılan sigara izmaritinden çıktığı tahmin edilen ve kısa sürede yaklaşık 100 hektarlık ormanlık alanda etkili olan yangın, rüzgarın şiddetini yitirmesiyle birlikte tamamen kontrol altına alındı.

Gökçetepe köyüne kadar ulaşan ve yazlık bölgeyi tehdit eden yangına, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre 4 helikopter, 42 arazöz, 13 su tankeri, 5 dozer, 12 ilk müdahale aracı ile çok sayıda dozer ve iş makinesi müdahale etti. Yangın söndürme işlemine bölgedeki çok sayıda itfaiye ekibi de katıldı.

Pazar günü öğle saatlerinde tam anlamıyla kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmaları 2 gündür aralıksız devam ediyor. Yangından çok sayıda arı kovanı ve ekili tarım arazisinin etkilendiği tahmin edilirken, soğutma çalışmalarının ardından hasar tespitine başlanacağı öğrenildi.

Edirne’deki Yangın Kontrol Altına Alındı

Edirne’deki Yangın Kontrol Altına Alındı

Edirne’deki Yangın Kontrol Altına Alındı

Asayiş Haberleri

Adana merkezli 4 ilde ’Ayar-3’ operasyonu: 50 milyon lira değerinde altın ele geçirildi
Motosikletle bariyerlere çarpan 2 arkadaş hayatını kaybetti
Milli Savunma Bakanlığı: "Ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 5 şahıs Edirne’de görevli hudut birliklerimiz tarafından yakalandı. Yapılan inceleme sonucunda yakalanan şahıslardan 3’ünün FETÖ terör...
İzmir merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 10 tutuklama
ABD’deki hortum felaketinde ölü sayısı 7’ye yükseldi
Seyir halindeki otomobil alevlere teslim oldu
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adana merkezli 4 ilde icra edilen operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 50 milyon lira değerinde altın ele geçirildiğini ve 13 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
Elazığ merkezli 5 ilde dolandırıcılık ve hırsızlık operasyonu: 12 gözaltı
Aksaray’da elektrik panosunda yangın paniği
"Ormanların hayaleti" vaşak, bozkır topraklarında