Edremit-Mıhlı Güzergâhında sorun çözüldü

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BTT, Edremit-Mıhlı Güzergâhında indirimli ve ücretsiz BALKART sahiplerinin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturdu.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BTT, Edremit-Mıhlı Güzergâhında indirimli ve ücretsiz BALKART sahiplerinin yaşadığı sorunları çözüme kavuşturdu. Yapılan görüşmeler neticesinde ücretsiz BALKART sahipleri, belirlenen saatlerde sorun yaşamadan seyahat edebilecekler.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş (BTT) ile S.S. Edremit Sarıkız Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve S.S. Altınoluk Birlik Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi arasında "Özel Toplu Taşıma Araçlarının Elektronik Ücret Toplama Sistemine Geçiş" protokolü imzalandı. Vatandaşlar, bundan böyle sürücüyle herhangi bir diyaloğa girmeden Akıllı BALKART'larıyla kolayca seyahat edebilecekler.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın talimatıyla; Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanı Mehmet Akif Şencan, UKOME Şube Müdürü Murat Karaca, Balıkesir Toplu Taşıma Genel Müdür Yardımcısı İhsan Tezcan, Ulaşım Planlama ve Operasyon Müdürü Samet Özdemir ile Edremit-Mıhlı Güzergâhında hizmet vermekte olan işletmeciler bir araya gelerek indirimli ve ücretsiz kart sahiplerinin yaşadığı sorunları görüştü. Yapılan görüşmelerin sonucunda Edremit-Mıhlı Güzergâhında; indirimli veya ücretsiz BALKART sahipleri, belirlenen saatlerde sorun yaşamadan seyahat edebilecekler.

Yerel Haberleri

Kafkametler’in kayıp 7 mürettebatı 171 gündür aranıyor
Vatandaş anlattı, Yılmaz dinledi
Başkan Akel kız öğrencilerle bir araya geldi
Başkan Demirtaş, miniklerle resim boyama çalışmasına katıldı
Hisarcık Kaymakamı Muhammet Samet Bahar görevine başladı
Arazide kenetlenen 2 metrelik yılanı görünce "Ahtapot Necdet" dedi, o anlar güldürdü
Bin 500 liralık kirayı düzensiz ödeyen 7 çocuklu aile sokağa atıldı
Aydın’daki mahalle sanat okulu gibi çalışıyor
Çekimleri iki yıl süren film, ulusal ve uluslararası 40 festivalde boy gösterdi
Tokat’ta deprem sonrası alternatif konut talepleri arttı