Ekoloji yaz okulu başlıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin öğrencilerin tatillerini iyi ve verimli değerlendirmesi için açtığı 'Ekoloji Yaz Okulu' başlıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin öğrencilerin tatillerini iyi ve verimli değerlendirmesi için açtığı "Ekoloji Yaz Okulu" başlıyor.

Çocuklara doğayı sevdirmek, geri dönüşümün önemini anlatmak, enerji verimliliğini ve yenilenebilir enerji sistemleri ile ilgili çeşitli bilgiler aşılamayı hedef edinen Ekoloji Yaz Okulu 3-28 Temmuz tarihlerinde Gaziantep Ekolojik Atölye'de faaliyetlerine başlayacak.

8 farklı kategoride yapılacak olan yaz okulunda 10-14 yaş grubundaki çocuklar öğrenim gördükleri sınıflarına göre dağılımı yapılacaktır.

Bu kapsamda yenilenebilir enerji, ekosistem ekolojisi, su ve ekoloji, geri dönüşüm muhteşem olacak, yenilenemez enerji, kendin yap atölyesi ve ekolojinin STEM'i etkinlikleri yaptırılacak olup her kategorinin eğitimi 5 gün sürecektir.

Başvurularla ilgili ayrıntılı bilgi için www.gaziantepekolojikbina.com.tr adresinden öğrenirken kayıtlar için İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Ekolojik Kent Tasarım Şube Müdürlüğüne bağlı Ekolojik Atölye'den alınacaktır.

Ekoloji yaz okulu başlıyor

Ekoloji yaz okulu başlıyor

Yerel Haberleri

Iğdır Emniyet Müdürü Sakarya, Ağrı Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti
Çorum Belediyesi, bakiye yükleme için KİOS sistemi kurdu
Ayağından çıkardığı botlarını yaşlı depremzedeye giydirmişti, kahraman itfaiyecinin ani ölümü Merzifon’u yasa boğdu
‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi
Göreve başlayan personellere genel uyum eğitimi verildi
Ayvacık Kaymakamı veda etti
Gölbaşı ilçesinde ‘Orman Benim’ kampanyası
Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü”
Eskişehir’de il tarımsal üretim planlama teknik komitesi 2’nci kez toplandı
İl Genel Meclisinde kesin hesap karara bağlandı