Elazığ'da Harput konuşmaları programı

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Harput konuşmaları programında, 'Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız' konusu ele alındı. Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre...

ELAZIĞ (AA) - Elazığ Belediyesi tarafından her ay düzenlenen Harput konuşmaları programında, "Yeni Türkiye Yolunda Kadınlarımız" konusu ele alındı.

 Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda, gazeteci yazar Süleyman Özışık konuşmacı olarak katıldı. 

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, yaptığı konuşmada, kadınların sadece 8 Mart'a değil her zaman için yanlarında olmaya çalıştıklarını belirterek, bu kapsamda belediye olarak kadınlara yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlere önem verdiklerini söyledi.

Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladığını ifade eden Yanılmaz, "Biz cennetin annelerin ayaklarının altında olduğu inancı ile hareket eden bir nesiliz ve bu inancın sahipleriyiz. Toplum içinde kadınlarımıza, annelerimize ve yavrularımıza ne kadar değer verirsek o kadar toplum olma bilincine sahip olduğumuzun inancındayız" diye konuştu.

Yerel Haberleri

Başkan Arslan gençlerle hayır panayırında buluştu
Iğdır Emniyet Müdürü Sakarya, Ağrı Emniyet Müdürü İpar’ı ziyaret etti
Çorum Belediyesi, bakiye yükleme için KİOS sistemi kurdu
Ayağından çıkardığı botlarını yaşlı depremzedeye giydirmişti, kahraman itfaiyecinin ani ölümü Merzifon’u yasa boğdu
‘Dünyanın geleceğinde bizleri neler bekliyor’ paneli düzenlendi
Göreve başlayan personellere genel uyum eğitimi verildi
Ayvacık Kaymakamı veda etti
Gölbaşı ilçesinde ‘Orman Benim’ kampanyası
Aynalı: “Erzurum etkin projelerimizle yeşil bir şehre dönüştü”
Eskişehir’de il tarımsal üretim planlama teknik komitesi 2’nci kez toplandı