Erdemli Belediyesi, okullara desteğini sürdürüyor

MERSİN (İHA) – Mersin'in Erdemli Belediyesi, okullara verdiği destek kapsamında, Koyuncu Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunda boya ve tadilat...

MERSİN (İHA) – Mersin'in Erdemli Belediyesi, okullara verdiği destek kapsamında, Koyuncu Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunda boya ve tadilat işlerini tamamladı.

Erdemli Belediyesi, eğitime destek olabilmek adına ilçe okullarında gerçekleştirdiği tadilat, boya-badana ve çevre düzenlemesi çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda, Koyuncu Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunda boya, badana ve tadilat çalışmaları gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, istisnasız her okula talepleri doğrultusunda hizmet götürüyor.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı açıklamada, eğitim kurumlarına her konuda destek olduklarını ve bundan sonrada bu hizmetlere devam edeceklerini söyledi. Tollu, yeni nesillerin vatana millete hayırlı birer evlat olabilmeleri için üzerlerine düşen görevleri yerine getireceklerini bildirdi. En önemli sorumluluk alanlarının yeni kuşakların ülkeye hayırlı bireyler olması için gerekli hizmetleri fedakarca yerine getirmek olduğunu dile getiren Başkan Tollu, bunun için gereken her şeyi yapacaklarını kaydetti.

Erdemli Belediyesi, okullara desteğini sürdürüyor

Erdemli Belediyesi, okullara desteğini sürdürüyor

Eğitim Haberleri

Amasyalı öğrenciler okulda ata tohumu ekip fide yetiştirdi
Köy çocukları kendi yaptıkları topaçlarla yarıştı
AKUT ödülleri sahiplerini buldu
Atılım Üniversitesi ve Ankara Barosu HUBİTEM Merkezi’nden sempozyum
Kastamonulu öğrenciler Makedonya ve Almanya’da staj yapacak
Köyceğizli hacı adayları seminerlerle hacca hazırlanıyor
‘Öğretmenler Odası Buluşmaları’nın 10’uncusu Diyarbakır’da gerçekleşti
Anadolu Üniversitesi’nde kültür söyleşilerine Prof. Dr. Halil Berktay konuk oldu
ERÜ, THE 2024 Asya Üniversiteleri sıralamasında ilk 500’de
Tercanlı çiftçilere eğitim toplantısı