Erdemli TEMA Evi açıldı

MERSİN (AA) - TEMA Erdemli Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, yaptığı açıklamada, TEMA gönüllülerini çocukların doğayı koruma ve sahiplenmelerine...

MERSİN (AA) - TEMA Erdemli Evi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, yaptığı açıklamada, TEMA gönüllülerini çocukların doğayı koruma ve sahiplenmelerine yönelik yaptıkları eğitim çalışmalarından dolayı kutladığını söyledi.

CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da çevrenin siyasi malzeme konusu yapılmadan partiler üstü bir kavramla ele alınması gerektiğini belirterek, "Erdemli TEMA Evi,  bölgede yapımına başlanılan nükleer ve termik santraller  ile çimento fabrikalarına ramen açılıyor. Çünkü TEMA burada erozyonla mücadele edecek, ağaçlandırma yapacak, doğal yaşamı koruyacak ve doğayı tahrip edecek her şeye karşı duracak" dedi.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da çevreye herkesin duyarlı olması gerektiğini belirterek, "Çevremizi geleceğe sağlıklı bir şekilde aktarmamız gerekiyor. İşte bu nedenle TEMA Erdemli Evi'nin açılışına belediye olarak biz de katkı sunduk" diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış gerçekleştirildi.

Güncel Haberleri

Kontrolden çıkan araç istinat duvarına çarptı: 4 yaralı
Malatya tarımının sorunları konuşuldu
Geçit: “Çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa edeceğiz”
Meteorolojiden Malatya için sağanak uyarısı
Malatya’da imar ve ihya çalışmaları sürüyor
Malatya’da otomobil yayalara çarptı: 2 yaralı
Kontrolden çıkan otomobil takla attı: 1 yaralı
MTÜ’de İstanbul buluşması
Bakan Özhaseki, depremzede Özgür ailesine misafir oldu
Malatyalı ’ayakkabı profesörü’nden, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a özel ayakkabı