Erken teşhis ile sağlığına kavuştu

Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdür Yardımcısı Nazim Kahraman, Lokman Hekim Van Hastanesinde erken teşhis ile sağlığına kavuştu.

Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdür Yardımcısı Nazim Kahraman, Lokman Hekim Van Hastanesinde erken teşhis ile sağlığına kavuştu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Lokman Hekim Van Hastanesi Başhekimi Operatör Dr. Mesut Pekmez, DSİ 17. Bölge Müdür Yardımcısı Nazim Kahraman'ın sağ tarafındaki ağrı şikayetiyle hastaneye başvurduğunu ifade ederek, "Daha önce başka merkezlerde yapılan tetkiklerde belirgin bir patoloji saptanmamış, fakat hastamız devam eden ağrı üzerine Lokman Hekim Van Hastanesi Üroloji Polikliniğine başvurmuştur. Uzman Dr. Naci Üngür tarafından incelenen ultrasonda, çok nadir görülen ve böbrek içerisindeki toplayıcı kanalı tutan tümoral lezyona rastlanıldı. Tümoral lezyona yönelik hastanemizde yapılan ilaçlı tomografi tetkiklerinden sonra tanıyı kesinleştirdik ve Ankara Lokman Hekim Akay Hastanesinde ameliyatını gerçekleştirdik. Ameliyat sonucu erken evre toplayıcı sistem tümörü kesinleşmiş oldu. Böylece hastamız erken tanı ve tedavi sonucunda sağlığına kavuştu" dedi.

Erken tanı ile sağlığına kavuşan Kahraman'ın kendilerine teşekkür ziyaretinde bulunduğunu dile getiren Pekmez, "DSİ Van Bölge Müdür Yardımcısı Nazim Kahraman bizleri ziyaret ederek, erken tanı ve tedavi sürecinde önemli bir rol oynayan Uzman Dr. Naci Üngür başta olmak üzere hastane yönetimi ve personeline teşekkür edip, doktorumuza plaket takdim etti. Bu da bizleri ziyadesiyle mutlu etti" ifadelerini kullandı.

Erken teşhis ile sağlığına kavuştu

Erken teşhis ile sağlığına kavuştu

Sağlık Haberleri

Kütahya Evliya Çelebi Hastanesinde Dünya El Hijyeni Günü bilgilendirme standı
Türkiye’de epidural anestezi tercihi yüzde 1’in altında
5 yıl sonra, kalbinin normal atışını duydu
4 Mayıs Dünya Ankilozan Spondilit Günü
Türkiye’de çocukların yüzde 30’u toksik ebeveyn ile karşı karşıya
Nörolojik hastalıkları elektrik uyarısıyla tedavi eden cihaz geliştirildi
Apandisit tanısı konulan hasta için helikopter havalandı
Yaklaşık 2 aydır yaşam savaşı veren Sudan Cumhurbaşkanı’nın oğlu Rahman hayatını kaybetti
Hitit Üniversitesi’nde “1. Tıp Öğrenci Kongresi” başladı
Samsun’da devam eden sağlık yatırımlarındaki son durum