Erzincan’da gül üretimi

Erzincan’da bahar aylarında şehre daha yeşil ve daha güzel görünüm kazandırmak amacıyla kendi gülünü üretmek için çelik yöntemiyle gül üretme çalışmalarına devam ediliyor.Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından budama yaptıkları...

Erzincan’da bahar aylarında şehre daha yeşil ve daha güzel görünüm kazandırmak amacıyla kendi gülünü üretmek için çelik yöntemiyle gül üretme çalışmalarına devam ediliyor.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından budama yaptıkları güllerden topladıkları binlerce çelik hazırlanan özel alanda üretime hazır hale getiriliyor. Çeşitli renklerde olan güllerden alınan çeliklerin günlük olarak bakımı yapılırken, yetişecek yeni güllerin bahar aylarında park, bahçe ve yeşil alanlarda dikimi sağlanacak.
Çalışmalar hakkında verilen bilgide, “Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz bünyesinde çelik üretim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Erzincan genelinde bulunan parkları ve yeşil alanları güzelleştirmek için üretilen gül çelikleri, bahar mevsiminin gelmesi ile toprakla buluşuyor.” denildi.

Yaşam Haberleri

Karapınar’da öğrenciler Erozyon Sahasında incelemede bulundu
Pursaklar’ın yolları değişiyor dönüşüyor
Alaplı Mollabey Ortaokulunda "Tubitak" Bilim Fuarı
Selçuklu Koku Bahçesi, ziyaretçilerini bekliyor
Ankara Büyükşehir Belediyesinin sebze fidesi dağıtımı tekrar başladı
Sungurlu’da vektörel mücadele çalışmalarına hız verildi
İlkokul öğrencilerinin geri dönüşüm projesi engelli çocuklara umut oluyor
Emet Hükümet Meydanında bakım ve onarım çalışması
Hisarcık’ta gelincik çiçeklerinden görsel şölen
Manisa’da içme suyu arıtma tesislerinde yoğun mesai