Esenler’de parkta akıl almaz olay

Esenler'de parkta bir genç, kendisinden sigara isteyen kimliği belirsiz şahıslar tarafından darp edildikten sonra bıçaklandı.

Esenler'de parkta bir genç, kendisinden sigara isteyen kimliği belirsiz şahıslar tarafından darp edildikten sonra bıçaklandı. Yaralı genç ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay, geçtiğimiz Pazar günü saat 16.30 sıralarında Esenler Yavuz Selim Mahallesi'ndeki bir parkta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşamüstü parkta bekleyen bir gencin yanına kimliği belirsiz şahıslar geldi. Şahıslar gençten iddiaya göre sigara istedi. Gencin sigara vermemesi üzerine şahıslarla arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada genç, darp edilip karnından bıçaklandı. Şahıslar koşarak kayıplara karışırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri ise çevredeki vatandaşların ifadelerine başvurarak, güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Asayiş Haberleri

3. kattan düşen şahıs hayatını kaybetti
Ümraniyeli sporculara 3 altın madalya birden: Avrupa’da Türkiye’yi temsil edecekler
Bağcılar’da 2019 ve 2023 yılları arasında 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan ve hakkında 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istenen su satıcısı Metin Şenay’ın yargılanmasına başlandı. Duruşma kapalı görülüyor.
Kesinleşmiş cezası bulunan şahıs yakalandı
Kastamonu’da 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Şanlıurfa’da durdurulan araçtan 22 kilogram uyuşturucu çıktı
Kars’ta 9 silah ele geçirildi
Erzincan’da narkotik polislerinden uyuşturucu tacirlerine büyük darbe: 42 gözaltı
Otobüsten bin 500 adet kaçak güneş gözlüğü çıktı
Polonya’da Bakanlar Kurulu’nun toplantı odasında dinleme cihazı bulundu