Eski lojmanlar yenileniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra köylerinde bulunan eski okul lojmanlarını yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra köylerinde bulunan eski okul lojmanlarını yenileyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Kırsal Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri, eski okul lojmanlarını yeniliyor. Ekipler, 4 okul lojmanının da tadilat ve bakım işlerini tamamladı. Ekipler, 8 Okul lojmanında daha çalışmalara devam ediyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığına bağlı eski okul lojmanlarını yenileyerek ihtiyaç duyulan bölümleri kullanıma sunuyor. Yenilenen okul lojmanlarında günü birlik cemiyetlerde kullanılıyor. Büyükşehir ekipleri tarafından 2018 yılı içerisinde yapılan çalışmalar kapsamında Kandıra ilçesi Akçabeyli, Beylerbeyi, Kızılcapınar ve Pınardüzü bölgelerindeki okul lojmanları tamamlandı. Alefli, Çamkonak Ketenönü, Çamkonak Hamidiye, Hacımazlı,

Pelitpınar, Sinanlıbilalli, Kırkarmut ve Ruşenler köyünde bulunan eski okul lojmanlarında ise çalışmalar devam ediyor. 2019 yılı içerisinde Topluca Mahallesi'nde bulunan Sebenler ve Kasımlar lojmanlarında çalışmalar başlayacağı bildirildi.

Kültür Haberleri

Keban Baraj Gölünde bir ilk: Su üzerinde 9 saatte 200 kilometre yol yaptılar
Bu konserde "Kına gecesi" var
Çığlık: “EİT 2025 Erzurum’a çok şeyler katacak”
Iğdır’da Sağlıklı Yaşam" ve "Aile İçi İletişim" konulu sunum
Misafir sporcu öğrenciler, İshak Paşa Sarayı’nda tarihe yolculuk yaptı
Pişmiş topraktan yapılan lahitler dikkat çekiyor
Keman sanatçısı Aşkın sahne aldı
Yazar Eyüp Beyhan’dan Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel “Modern Türkiye’nin Yüz Düşünürü” eseri
Muğla’da Karaçay-Malkar Türkleri ve Dilleri konuşuldu
Mr. Dosso Dossi, Yenikapı’da yüzbinleri buluşturacak