Eski Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu serbest bırakıldı

Şanlıurfa'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınarak Şanlıurfa'ya getirilen Harran Üniversitesi eski Rektörü Prof.

Şanlıurfa'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınarak Şanlıurfa'ya getirilen Harran Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 9 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 4 kişi ise tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Ankara'da gözaltına alınarak Şanlıurfa'ya getirilen Akdeniz Üniversitesi öğretim görevlisi ve Harran Üniversitesi eski Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 13 kişi adliyeye sevk edildi. Hakim karşısına çıkan İbrahim Halil Mutlu'nun da aralarında bulunduğu 9 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken 4 kişi ise tutuklandı. Tutuklanan 4 kişinin sağlık çalışanı olduğu belirtildi.

Asayiş Haberleri

Finlandiyalı turist konakladığı otelde ölü bulundu
Köpeği traktörle sürükleyen şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı
Aydın’ın üç ilçesinde Jandarmadan şok uygulama
MSB: "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Haftanin, Gara, Hakurk ve Pençe-Kilit Operasyonu bölgelerinde tespit ettiği 32 PKK’lı teröristi etkisiz hâle getirdi."
Huzurevindeki son gününde dehşet saçtı: 2 ölü, 1 yaralı
Filistinli doktor İsrail hapishanesinde hayatını kaybetti
Van’da 1 ayda 529 araç trafikten men edildi
Van’da kaçakçılık operasyonları
Zincirleme trafik kazası: 1 yaralı
Tramvayda kız öğrenciler saç saça baş başa kavga etti