Eskişehir’de seçim kurullarında imza yarışı sürüyor

Eskişehir'de vatandaşlar, destekledikleri adayın Cumhurbaşkanlığı yarışına katılabilmesi için İlçe Seçim Kurulu'na giderek imza vermeye devam ediyor.

Eskişehir'de vatandaşlar, destekledikleri adayın Cumhurbaşkanlığı yarışına katılabilmesi için İlçe Seçim Kurulu'na giderek imza vermeye devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri dolayısıyla cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayanlardan 11 isim için 100 bin imza süreci dördüncü gününde devam ediyor. Destekledikleri adayların Cumhurbaşkanlığı yarışına katılabilmesi için imza vermek isteyenler, seçim kurullarına gidiyor. Eskişehir'de de birçok kişi İl Seçim Kurulu binasında yer alan Tepebaşı ve Odunpazarı İlçe Seçim Kurulu'na giderek imzalarını attı. Destekledikleri adaya imza vermek isteyen vatandaşlar, 27 Mart tarihine kadar 08.00-20.00 saatleri arasında ilgili İlçe Seçim Kuruluna giderek T.C. kimlik numaralarıyla imza verebilecek.

Siyaset Haberleri

Netanyahu’dan müzakere heyetine talimat: “Rehinelerimizin serbest bırakılması için gerekli koşullar konusunda ısrarcı olmaya devam edin”
Hamas heyeti ateşkes müzakereleri için Kahire’de
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri El Sabah ile bir araya geldi
Başkan Günel, dernek yetkilileri ile bir araya geldi
İsrail, ABD’ye Refah’a yönelik operasyonun sınırlı olacağına dair güvence verdi
Bakan Işıkhan, "İŞKUR Yol Arkadaşım: Gençlerle Yarına Yolculuk Programı"nda gençlerle buluştu
Üst düzey Hamas yetkilisi: “İsrailli rehinelerin serbest bırakılması için ateşkes görüşmeleri son şans”
Bozüyük Belediye Meclisi Mayıs ayı toplantıları sona erdi
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma imzalandı
İskoçya’nın yeni başbakanı John Swinney oldu