ESOD’dan Kızılinler açıklaması

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmeleri ve Otelleri Derneği (ESOD) Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Canarslanlar, Kızılinler bölgesinin, yapılacak yatırımlar...

Eskişehir Odunpazarı Turizm İşletmeleri ve Otelleri Derneği (ESOD) Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Canarslanlar, Kızılinler bölgesinin, yapılacak yatırımlar sonrasında Türkiye'de termalin yeni gözdesi durumuna geleceğini söyledi.

Yıllardır yatırım yapılmayan Kızılinler bölgesi hakkında konuşan ESOD Başkanı Kerem Canarslanlar, yapılacak projelerle bölgenin parlayan bir yıldız olacağını söyledi. Eskişehir'e önemli bir turizm kaynağının sağlanması için bölgenin geliştirilmesi gerektiğine dikkat çeken Canarslanlar, "Turizmciler yıllardır Kızılinler'in gelişmesi bekliyor. Yatırım yapılması beklenen bölge termal açısından çok zengin. Buraya başlayacak olan projeler bu bölgenin Türkiye'ye açılmasını sağlayacak. Termalde yeni isim Kızılinler bölgesi olacak. Bu yerin önemini belki de önümüzde yıllarda daha iyi anlayacağız. Hem turist çekecek, hem de binlerce kişiye iş imkanı sağlanacak" dedi.

Yerel Haberleri

Belediye başkanı 1 Mayıs’ta çöp kamyonunun arkasında mesai yaptı
Akondroplazi hastası gençlerin sevgileri engel tanımadı
Niksar’da koyunların yayla yolculuğu başladı
Spor Programının Temel Bileşenleri
Yeşilay ile işbirliği protokolü imzaladılar
Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli
Antalya’da 1 Mayıs coşkusu
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Gazipaşa Tarım Fuarı 14’üncü kez kapılarını açtı
İsrail’in Gazze’ye saldırılarını oturma eylemiyle protesto ettiler