ESOGÜ Hastanesi personeli ve hasta yakınları iftarda bir araya geldi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli ve hasta yakınları, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.Hastane yemekhanesinde düzenlenen ve ka...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi personeli ve hasta yakınları, Hastane Başhekimliği tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.
Hastane yemekhanesinde düzenlenen ve katılım yoğun olduğu yemeğe ESOGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Bora Çarman, Hastane Başhekimi Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy, ESOGÜ Genel Sekreter Vekili Harun Yoldaş, Başhekim Yardımcıları Prof. Dr. Pınar Yıldız ve Dr. Öğr. Üyesi Gürkan Bozan ile Hastane Başmüdürü Ayşe Kırcı da katıldı.
Başhekim Prof. Dr. Haluk Hüseyin Gürsoy ile Hastane Başmüdürü Ayşe Kırcı hastane personeli ve hasta yakınlarına yemeğe katılımlarından dolayı teşekkür ederken, hastanede tedavi gören hastalara acil şifa dileklerini sundular.

Sağlık Haberleri

Fenerbahçe Beko, THY Euroleague play-off serisi 5. maçında Fransız ekibi Monaco’yu deplasmanda 80-79 mağlup ederek seride durumu 3-2’ye getirdi ve adını Final Four’a yazdırdı.
Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
DSÖ: “Gazze’nin güneyindeki hastanelerin sadece üç günlük yakıtı kaldı”
Trafik kazasında yaralanan vatandaş ambulans helikopterle hastaneye nakledildi
7 kişiye umut olan organları yetiştirmek için zamanla yarıştılar
Dijital bağımlılığa dikkat çekmek için yürüdüler
Gülnar Devlet Hastanesi’nde 2 yeni hizmet
Türkeli MYO’da kan bağışı kampanyası
Estetikte yeni çılgınlık: Photoshoplu fotoğrafı gibi olmak istiyorlar
Hemşirelik Haftası etkinlikleri başladı