ETÜ’de bayramlaşma töreni düzenlendi

Ramazan Bayramı münasebetiyle Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) bayramlaşma programı düzenlendi.Rektörlük Fuaye Alanı’nda düzenlenen programa ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof....

Ramazan Bayramı münasebetiyle Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) bayramlaşma programı düzenlendi.
Rektörlük Fuaye Alanı’nda düzenlenen programa ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Dumlu ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı.
Programda konuşan Rektör Çakmak, bayramların birlik ve beraberlik duygusunu pekiştiren önemli günler olduğunu belirterek: “Dünyanın gözü önünde mazlum coğrafyalarda yaşanan katliamlar nedeniyle bu bayram bizler için buruk geçti. Güçlünün sözünün geçtiği bir dünyada yaşıyoruz. Eğer ki bizler mazlum coğrafyalara destek olmak istiyorsak güçlü olmak zorundayız. Bu durumun hepimiz bilincindeyiz. Ancak hayat devam ediyor. Biz bayramlar vesilesiyle birliğimizi ve dirliğimizi güçlendireceğiz. Bu vesileyle Ramazan ayının ardından ulaştığımız Ramazan Bayramının üniversitemiz, şehrimiz, milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Yerel Haberleri

Van’da Filistin için meşaleli yürüyüş yapıldı
Esenlerli gençler “Filistin Özgürlük Dansı Gösterisi”nde bir araya geldi
Samsun’da 1919 metrelik bayrakla "Fener Alayı ve Gençlik Haftası" yürüyüşü
Balıkesir’de yeni muhtarın hayrı 2 bin kişiyi buluşturdu
Vali Aksoy’dan ‘Kırım Tatar Sürgünü’ paylaşımı
Babaeski’de yağmur ve şükür duası yapıldı
Eskişehir Türk Ocağı 2024 Milli Kültür Bilgi yarışmasının final etapları düzenlendi
Vali gençlik yürüyüşüne katıldı
Kütahya İl Emniyet Müdürü Hakan Sıralı’nın misafiri minik İkra
Manisa’da pedallar 19 Mayıs için çevrildi