Evkur Yeni Malatyaspor galibiyete hasret

Ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve Süper Lig'de 4. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında galibiyete hasret kaldı.

Ortaya koyduğu performansla dikkatleri üzerine çeken ve Süper Lig'de 4. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor, ligin ikinci yarısında galibiyete hasret kaldı.

Malatya ekibi ikinci yarının ilk maçı olan Göztepe mücadelesini 3-2 kazandıktan sonra 4 haftalık bölümde galibiyet yüzü göremedi. Sarı-kırmızılılar geride kalan 4 haftada galibiyet alamamasına rağmen puan sırlamasında 4. basamakta yer aldı.

Malatya temsilcisi Göztepe maçının ardından ligin 19. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 3-2'lik skorla mağlup olurken, 20. haftada sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. 21. haftada deplasmanda Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Malatya ekibi, 22. haftada ise sahasında Beşiktaş'a 2-1 mağlup oldu.

Süper Lig'de ikinci yarıda oynadığı 5 karşılaşmada 1 kez galip gelen E.Yeni Malatyaspor, 2 karşılaşmada berabere kaldı. Malatya ekibi 2 karşılaşmayı ise kaybetti.

Spor Haberleri

Tekvando Milli Takımı Avrupa Tekvando Şampiyonasında tüm madalyalara talip
Çameli Belediyespor şampiyonluk yolunda ilerliyor
Abdullah Avcı: “Performansımızın çok altında kaldık”
Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”
Tolunay Kafkas: "Ligde kalmak için var gücümüzle çabalayacağız"
Hari Vukas: "Beraberlikten tatmin olmamız gerekiyor"
Kerem Yavaş: “Psikolojik olarak lig bizim için erken bitti”
Stanimir Stoilov: “Oyuncularım hem kutlamayı hem de profesyonel bir şekilde çalışmayı bildiklerini gösterdi”
Real Madrid, La Liga’da 36. kez şampiyon
Bakan Güler, Yüksekova Belediyespor’un kadın futbolcularını ağırladı