Evsel Atıklardan Sergi Açtılar

Manyas Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından evsel atıklardan yapılan tasarım ve resim sergisi Maltepe Parkında açıldı.

Manyas Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından evsel atıklardan yapılan tasarım ve resim sergisi Maltepe Parkında açıldı.

Manyas Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin tasarım öğretmeni Selma Kurşunoğlu ve resim öğretmeni Gülnaz Şimşek yönetiminde yıl içinde hazırladıkları ve tasarım çalışmalarında evsel atık maddelere ağırlık verdikleri sergi ilçenin Maltepe parkında Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer, Belediye Başkanı Tancan Barçin, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Kahraman ve Milli Eğitim Müdürü Yüksel Demir tarafından birlikte açıldı.

Öğrencilerin plastik pet şişeler, plastik kaşıklar başta olmak üzere "Birimden-Bütüne" ismini verdikleri bilim, kurgu konulu tasarım sergisi konuklar tarafından ilgi ve beğeni ile izlendi.Yağlı, sulu ve kara kalem resim çalışmalarının yer aldığı eserler de sergiyi ziyaret eden ilçe protokolü ve konuklar tarafından görsel zenginlik olarak nitelendirildi.

Yerel Haberleri

Parmağa sıkışan yüzük kesilerek çıkarıldı
Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret
“Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor
Görevi esnasında beyin kanamıs geçiren güvenlik görevlisi son yolculuğuna uğurlandı
Başkan Aydın’dan kreş müjdesi
Sungurlu’da geleneksel çocuk oyunları şenliği sona erdi
Öğrencisinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden okul müdürü son yolculuğuna uğurlandı
Gödekmerdan, genel başkan yardımcısı oldu
Jandarma ekibi tilkiyi elleri ile besledi
Tahmazoğlu İsrail’i protesto eden üniversite öğrencilerine destek verdi