Fenerbahçe'de kıyım

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe, yeni yabancı kararı ile mevcut kadrosunda ciddi bir değişime gitmeye hazırlanıyor

 Sarı lacivertli ekipteki geleceği sona ermesi muhtemel olan isimler:
Kayserispor'da gösterdiği performansla kısa sürede dikkat çeken ve Fenerbahçe'ye transfer olan sol bek oyuncusu Hasan Ali Kaldırım'a, doğup büyüdüğü Almanya'dan talipler var.

Fenerbahçe'nin adeta belalısı haline gelen ve ara transfer döneminde de kendisine kulüp bulamayan Milos Krasic, yeni sezon öncesinde sarı lacivertli takımdan gönderilecek isimlerin başında geliyor.

Fenerbahçe'nin savunma dörtlüsünün en kritik ve başarılı isimlerinden birisi olan Bruno Alves, zaman zaman disiplinsiz ve sert tavırları ile geri dörtlüde gözden çıkarılması en muhtemel isim.

Sarı lacivertli ekipte fazla süre alamayan Michal Kadlec, yeni sezon itibari ile Fenerbahçe'den ayrılmayı planlayan oyuncular arasında. Kadlec'in Bundesliga'ya geri dönmesi bekleniyor.

FANATİK

Spor Haberleri

Elazığ Belediyesi, “O sene, bu sene” sloganı ile Elazığspor temalı YKS deneme sınavı gerçekleştirdi
Gaziantep FK: "Türkiye Futbol Federasyonu ve hakemlerimiz üzerinden kalan son dört maçta yapılacak tüm açıklamaların kimseye bir faydası olmayacağı gibi kalan dört maçta da büyük sorunları beraberinde getireceğinin endiş...
Off-Road yarışları nefesleri kesecek
Spor A.Ş. sporcularından MTB Cup C3’te 3 madalya
Kayserili öğrencilerin bileği bükülmüyor
Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal ile Edin Dzeko arasında sorun yaşandığına dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Osmaniye’de yeşil sahada evlilik teklifi
Şampiyon yüzücü, Edirne’ye altın madalyayla döndü
Abdullah Avcı: “Trabzonspor her zaman yarışmak zorundadır”
Ertuğrul Doğan: “Boğaza o bayrağı asmak istiyoruz”