Fethiye Kaymakamı Ertaş, makamını çocuklara bıraktı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, makamını Atatürk İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi Reyyan Duru Şenal’a bıraktı.23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Fethiye M...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, makamını Atatürk İlkokulu 3-B sınıfı öğrencisi Reyyan Duru Şenal’a bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle Fethiye Merkez Atatürk İlköğretim Okulu 3-B sınıfında öğrenim gören Reyyan Duru Şenal, Sarp Deniz Atlı, Meyra Nefes Yılmaz ve öğretmenler Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı makamında ziyaret etti. Her 23 Nisan’da olduğu gibi gelenek bozulmadı ve Fethiye Kaymakamlığı makam koltuğuna Reyyan Duru Şenal oturdu.

Öğretmenleri ve arkadaşlarıyla kaymakamlığa gelen minik Şenal, makama oturduktan sonra hedefindeki mesleğin kaymakamlık olduğunu belirterek Fethiye’de gerçekleştirmek istediği projelerden söz etti. Program sonunda Kaymakam Ertaş tarafından çocuklara çeşitli hediyeler takdim edildi.

Yerel Haberleri

Trafik kazasında hayatını kaybeden Uzman Çavuş son yolculuğuna uğurlandı
19 Mayıs Bayramında vatandaşlar doyasıya eğlenmenin tadını çıkardılar
Uluslararası Odunpazarı 3D Gençlik Festivali’nde tiyatro ekipleri stant açtı vatandaşları bilgilendirdi
Ordu’da 19 Mayıs kutlamalarını şehrin her köşesine taşındı
Fethiye’de 19 Mayıs motosiklet konvoyu
Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı ve MSB Mehteran Birliği gösterisi ilgiyle izlendi
İlk kez gösteri uçuşu yapan HÜRJET hayran bıraktı
Emet Yeniceköy’de yağmur duası
Hisarcık’ta yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi
Oltu’da 19 Mayıs coşkusu