FETÖ’den adliyeye sevk edilen kadına adli kontrol

Samsun'da, FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınan bir kadın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da, FETÖ/PDY soruşturmasında gözaltına alınan bir kadın çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'da, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, geçen Cuma sabahı Samsun il merkezi ile Bafra ve Çarşamba ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenleyerek, olayla ilgili 21 kişiyi gözaltına aldı. Polisteki işlemleri tamamlanan 21 kişiden H.A. (24) adlı kadın bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltındaki 20 kişinin ise sorgularının devam ettiği öğrenildi.

Asayiş Haberleri

Arife Sasa’yı arama çalışmaları 8’inci gününde
Kartal’da haraç alamadığı dükkana uzun namlulu silahla ateş açtı
Ataşehir’de uyuşturucu operasyonu sonrası mahalleli birbirine girdi
Eyüpsultan’da okuldan atılmasından sorumlu tuttuğu okul müdürü İbrahim Oktugan’ı silahla vurarak ölümüne neden olan 17 yaşındaki zanlı, Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliğindeki işlemlerinin tamamlanması...
Kavga ettikleri kişiyi bıçaklayarak yaralayan 5 şüpheli adliyeye sevk edildi
Kırklareli’nde kamyonet kasasında 36 kaçak göçmen yakalandı
Kahramanmaraş’ta beton parçaları düşen bina tehlike oluşturdu
Pendik’te minibüs alev alev yandı, o anlar kamerada
Kazak Gölü’nde bulunan kafede korkutan yangın
Amasra faciasında ara kara bekleniyor