Filede derbi Fenerbahçe’nin

Fenerbahçe, Efeler Ligi 16. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe, Efeler Ligi 16. hafta mücadelesinde Beşiktaş'ı 3-1 mağlup etti.

Fenerbahçe Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan maçın setleri 27-25, 25-23, 21-25, 25-15 tamamlandı ve sarı-lacivertliler mücadelen 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ilk teknik molasına 8-5 önde giden Fenerbahçe, oyun üstünlüğünün ikinci bölümünde rakibine katırdı. (14-16) Ardından tekrar öne geçmeyi başaran sarı-lacivertliler Metin Toy'un sayısıyla farkı 2'ye çıkardı ve Sket ile skor üstünlüğünü devam ettirerek seti 27-25 kazandı.

İkinci sette ilk teknik molaya 6-8 Beşiktaş'ın üstünlüğünde girilirken, moladan Metin Toy'un sayılarıyla dönen Fenerbahçe, 10-9 öne geçti. Karşılıklı sayılara sahne olan bu bölümde Fenerbahçe seti 25-23 aldı.

Üçüncü sette ilk teknik molaya 8-6 önde giren sarı-lacivertliler, bu anlarda rakibinin serilerine engel olamadı ve 9-12 geriye düştü. İkinci teknik molaya da konuk takımın 14-16 üstünlüğüyle gidilirken, set de Beşiktaş'ın 21-25 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Dördüncü sette ilk teknik molaya 8-3 önde giren Fenerbahçe, Metin ve Guillaume Quesque ve Pajenk'in bloğuyla farkı 8'e çıkardı ve ikinci teknik molaya 16-8 üstün gitti. Farkı açan Fenerbahçe, seti 25-15 maçı da 3-1 kazandı.

Spor Haberleri

Bursaspor Kulübü: “Unutulmayacaksın şampiyon başkan”
Erzurum’da UEFA antrenör eğitimi yapılacak
Eskişehirspor taraftarı Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü yalnız bırakmadı
Valilik personeline Kalite Yönetim Sistemi eğitimi
Badmintonta şampiyon raketler belli oldu
‘Zirvedeki Akdeniz Futbol Takımı’ Alanyaspor seçildi
Bisiklet Türkiye Kupası heyecanı Denizli’de yaşandı
Ayrılık sonrası Tuncay Şanlı’dan ilk açıklama
Sergen Yalçın sezon sonunda Antalyaspor’dan ayrılacağını açıkladı
Ali Çamdalı: “Fenerbahçe’ye karşı çok değerli bir puan aldık”