Fırıncı, bulundurma ruhsatlı silahla dershaneyi basıp 8 kişiyi rehin aldı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde özel bir dershaneye girerek 8 kişiyi rehin alan ve yapılan operasyonla gözaltına alınan şahsın fırıncı olduğu, bulundurma...

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde özel bir dershaneye girerek 8 kişiyi rehin alan ve yapılan operasyonla gözaltına alınan şahsın fırıncı olduğu, bulundurma ruhsatlı silahla dershaneyi bastığı öğrenildi. Zanlının emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, Sakarya'nın Adapazarı ilçesi Çark Caddesi üzerinde bulunan bir özel dil okulunda akşam saatlerinde dehşet dolu anlar yaşandı. 50 yaşında, yaralamadan sabıkası olan ve fırıncı olduğu öğrenilen E.K. isimli bir kişi, dil okulundaki sınıfa girerek 8 kişiyi rehin aldı. Sınıfta bulunan bir kısım öğrenci kaçarak durumu polis ekiplerine bildirdi. Konunun bildirilmesi üzerine olay yerine özel harekat polisi başta olmak üzere çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekibi sevk edildi. Polislerin geldiğini gören şüpheli havaya 5-6 el ateş etti. O esnada ekiplerce yapılan operasyon sonucu şahıs etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan E.K. isimli şahıs, İl Emniyet Müdürlüğü binası içinde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Olay Yeri İnceleme ekipleri dehşetin yaşandığı sınıfta ve koridorda inceleme yaptı.

Konuyla ilgili inceleme sürüyor.

Asayiş Haberleri

İzmir açıklarında 22 düzensiz göçmen yakalandı
Kamyona ok gibi saplanan otomobil hurda yığınına döndü: 1 ölü
Tekirdağ’da aile katliamı: Eşini ve 5 yaşındaki çocuğunu öldürdükten sonra intihar etti
AFAD’dan nefes kesen kurtarma operasyonu
Hakim ve savcı yardımcıları 1 yıl eğitim alacak, 2 yıl tecrübeli hakim ve savcıların yanında görev yapacak
Yaşlı kadın tırın altında kalarak can verdi... Feci kaza kamerada
Motosikletli tilkiye çarpıp devrildi, diğer araçlar da zincirleme kazaya karıştı
Durakta oturan kadının telefonunu çalan kapkaççı yakalandı
Bursa’da çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi
İsrail, Refah’ın doğusuna saldırı başlattı