Fırınlara zeytin dalı için 6 ay süre

Kilis Belediyesi Meclisinde alınan karar ile birlikte zeytin dalı yakılması yasaklanırken, fırınların sadece meşe odunu yakılması zorunlu kılındı.

Kilis Belediyesi Meclisinde alınan karar ile birlikte zeytin dalı yakılması yasaklanırken, fırınların sadece meşe odunu yakılması zorunlu kılındı. Fırınlara zeytin dalından meşe odununa yada doğal gaza geçmeleri içi 6 ay süre verildi.

Kilis Belediyesi Meclisinde alınan karar ile birlikte Belediye sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırınların pide, lahmacun, ve ekmek fırını ile fırınlı lokantalar zeytin dalı yakmalarından dolayı hava kirliliği meydana geldiği bu nedenle zeytin dalının yakılmasının yasaklanmasına, fırınların mümkünse doğalgaza geçmelerinin sağlanmasına, doğalgaz'a geçmeyen fırınların sadece meşe odunu yakılmasının zorunlu olmasına bu işlem için 6 ay süre verilmesine karar verildi.

Ekonomi Haberleri

Edirne’de Bulgarların alışveriş mesaisi sürüyor
ANASİAD Genel Başkanı Hakan Birkan: "Hep birlikte ekonomiye odaklanmalıyız"
BUYSAD Başkanı Coşkun Dönmez, tekrar YESİDEF yönetiminde
Ankara’da işletmelere yönelik vergi denetimi yapıldı
Hisarcıklı üreticilerin zirai don ve kırağı önlemi
BankPozitif’ten kredi notu artışı değerlendirmesi
Kaymakam Kumcu, sınır kapısında incelemelerde bulundu
Çarşamba ve Ayvacık’ta yürütebilecek çalışmalar masaya yatırıldı
Türk balıkçı tekneleri okyanusları mesken tuttu
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "S&P ülke kredi notumuzu 11 yılın ardından 1 kademe artırırken görünümü pozitif olarak korudu. S&P, Fitch ve Moody’s’in pozitif not görünümleri not artışlarının devamının habercisi....