Fırtınanın vurduğu Beyoğlu bu hale geldi

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış ve dolu nedeniyle Beyoğlu'ndaki bazı binaların çatısı uçarken, bazı binalardaki panjurlar...

İstanbul'da dün akşam saatlerinde etkili olan yoğun yağış ve dolu nedeniyle Beyoğlu'ndaki bazı binaların çatısı uçarken, bazı binalardaki panjurlar da delik deşik oldu. Fırtına nedeniyle ise kökünden kopan ağaçlar araçların üzerine devrildi.

İstanbul'da dün akşam saatlerinde başlayan dolu yağışı ve fırtınadan Beyoğlu ilçesinde birçok binanın çatısı uçtu. İlçenin birçok noktasında olumsuz etkilenen fırtına nedeniyle ağaçlar köklerinden koparak araçların üzerine devrildi. Bazı noktalarda ise dolu yağışı binaların panjurlarını delik deşik etti. Ali Kabuli Caddesi üzerinde fırtınadan uçan binanın çatısı karşısındaki okulun bahçesine düştü. Çatının düştüğü esnada bahçede kimsenin olmaması nedeniyle facianın eşiğinden dönüldü. Elektrik direkleri kopan sokaklarda ise bir cami lojmanını çatısı caminin minaresine takıldı.

Fırtınanın vurduğu Beyoğlu bu hale geldi

Fırtınanın vurduğu Beyoğlu bu hale geldi

Asayiş Haberleri

Ardahan’da trafik kazasında can pazarı yaşandı
Ahşap ev alevlere teslim oldu
Siirt’te silahlı saldırı: 1 yaralı
Ümraniye’de tartıştığı İETT şoförünü silahla vuran şüpheli yakalandı
Denizde mahsur kaldı, hayatını dev dalgalar kurtardı
Ergani’de cezaevi otobüsünün çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti
Kenya’daki sel felaketinde can kaybı 219’a yükseldi
Cenazeye giden 3 kadının içerisinde bulunduğu otomobil şarampole uçtu
Fatih’te darp ettiği kadının çantasını çalan şahısla ilgili Bakan Yerlikaya’dan açıklama: "Halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız"
Servis aracının camını sopa ile parçalayan şüpheliler yurt dışına çıkma yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı