Fuar İzmir'in logosu belli oldu

Mermer ve Doğaltaş Fuarı ile kapılarını 25 Mart'ta açılacak Fuar İzmir'in logosunda bilgi, beceri, deneyim, yenilik ve dostluğu sembolize eden yeşil, mavi, sarı, turkuaz ve kırmızı renkleri kullanıldı

İZMİR (AA) - Mermer ve Doğaltaş Fuarı ile 25 Mart'ta kapılarını açacak Fuar İzmir'in logosunda bilgi, beceri, deneyim, yenilik ve dostluğu sembolize eden yeşil, mavi, sarı, turkuaz ve kırmızı renkleri kullanıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Fuar İzmir'in logo tasarımı, her biri farklı anlamlar taşıyan beş ayrı rengin kesişiminden oluştu. 

Akademisyen Ömer Durmaz tarafından tasarlanan ve tüm doğruların tek bir noktada birleştiği logoda mavi bilgiyi, turkuaz beceriyi, yeşil deneyimi, sarı yeniliği ve kırmızı ise dostluğu simgeliyor. 

 Dijital ortamlar düşünülerek tasarlanan logoda merkezde buluşan ya da merkezden dışa açılan doğrular, dijital ortamlarda hareketli hale getirilebiliyor. 

Misyonu "Katılımcıların işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için var" şeklinde belirlenen Fuar İzmir'in vizyonu ise "Katılımcılar için doğru ortam ve koşulları İzmir farkıyla yaratmayı hedeflemek" olarak kabul edildi.

Güncel Haberleri

Malatya Sabancı Kültür Sitesi yenileniyor
Üç aracın karıştığı kazada ortalık savaş alanına döndü: 3 yaralı
Yeni Malatyaspor U19 Takımı ligde kaldı
AK Partili Ölmeztoprak: "Kalıcı konutlar için kuralar devam edecek”
Yaralı şahin koruma altına alındı
Kontrolden çıkan cip yol kenarına savruldu: 4 yaralı
Polis memuru arazi kavgasında ağabeyini öldürdü
Malatya’da hacı adaylarına kurs verildi
Başkan Bayram, Doğanşehir Belediyesi’nin borcunu açıkladı
Arslantepe Höyüğü’nde yeni dönem kazı çalışmaları başlıyor