FÜ’de proje hazırlama eğitimi başladı

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) Sağlık Bilimleri alanındaki lisans öğrencileri için akademik becerilere giriş ve proje hazırlama eğitimi başladı.

Fırat Üniversitesi'nde (FÜ) Sağlık Bilimleri alanındaki lisans öğrencileri için akademik becerilere giriş ve proje hazırlama eğitimi başladı.

FÜ Eczacılık Fakültesi tarafından TÜBİTAK 2237/A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı çerçevesinde sağlık bilimleri alanındaki lisans öğrencileri için akademik becerilere giriş ve proje hazırlama eğitimi düzenlendi. 4 gün boyunca devam edecek olan eğitimlerde, lisans öğrencilerine hipotez kurma, araştırma projesi hazırlama, TÜBİTAK destekleri, bilimsel makale analizi ve literatür tarama konularında çeşitli eğitimler verilecek.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, düzenlenen eğitim programlarının proje hazırlamak isteyen lisans öğrencilerine yol gösterici olduğunu belirterek, eğitim programının düzenlenmesinde katkısı olan herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından eğitim programında emeği geçenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz tarafından teşekkür belgesi verildi.

Eğitim Haberleri

Van YYÜ’ne YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Belgesi
Diyadin’de 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı
Aslan: "‘Bütüncül Eğitim’ yaklaşımının esas alınması önemli"
Ula Hüseyin Ercan Ermaş Anadolu Lisesi öğrencilerinden Bilim Fuarı
Kastamonu Üniversitesi’nde ’çizgi ötesindeki öğretmen’ öğrencilerle buluştu
Geleceğin mimarları, ‘Mimar Sinan’ı Anlamak’ etkinliğinde bir araya geldi
Esenyurt’ta ’Lojistik Zirvesi’ yapıldı
Simav’da öğretmenlere diksiyon eğitimi verildi
Tavşanlı’da 251 hacı adayına yönelik eğitim semineri düzenlendi
Bilgi yarışmasını ’Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ kazandı