Fuhuş operasyonunda biri yabancı uyruklu 4 kadın yakalandı

Acıpayam ilçesinde yabancı uyruklu kadınlara yer temin etmek suretiyle fuhuş yapıldığı yönündeki ihbarlar üzerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda...

Acıpayam ilçesinde yabancı uyruklu kadınlara yer temin etmek suretiyle fuhuş yapıldığı yönündeki ihbarlar üzerine polis ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 şüpheli ve fuhuş yaptıkları tespit edilen biri yabancı uyruklu olmak üzere 4 kadın yakalandı. Fuhuşa teşvik, aracılık ve yer temin etmek suçundan 1 şahıs tutuklandı.

Acıpayam Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından alınan talimatlar doğrultusunda Denizli İl Emniyet Müdürlüğü'nce Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri ve Acıpayam İlçe Emniyet Müdürlüğü yabancı uyruklu kadınlara yer temin etmek suretiyle fuhuş yapıldığı yönündeki ihbarlar üzerine harekete geçti. Polis ekipleri tarafından şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 2 şüpheli ve fuhuş yaptıkları tespit edilen biri yabancı uyruklu olmak üzere 4 kadın yakalandı. Operasyonda toplam 6 kişi gözaltına alındı. İfadelerin ardından, yakalanan kadınlarla ilgili olarak gerekli idari işlem yapıldı. Yabancı uyruklu kadın ise deport işlemleri için Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

"Fuhuşa Teşvik, Aracılık ve Yer Temin Etmek" suçundan adli makamlara sevk edilen 1 şahıs tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Motosiklet ve bisiklet çarpıştı: 3 yaralı
Bağcılar’da korkutan yangın
Selin vurduğu Kenya’da can kaybı 76’ya yükseldi
Tatbikat alanında incelemelerde bulundular
Isparta’da hafif ticari araç bahçeye savruldu: 1 yaralı
BOTAŞ’ın boru hatlarını koruma tatbikatı yapıldı
Motosiklet ve bisiklet hırsızı polis tarafından yakalandı
Motokuryenin çarptığı 9 yaşındaki çocuk yaralandı
Polis saldırganı bacağından vurarak etkisiz hale getirdi: O anlar kamerada
İş yerinin kurşunlanması olayına karışan şüpheli tutuklandı