Futbol maçları için polisten güvenliklere eğitim

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 3. Lig'de mücadele eden Tekirdağspor Futbol Takımı'nın ev sahibi olarak oynayacağı maçlarda görev alacak...

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, 3. Lig'de mücadele eden Tekirdağspor Futbol Takımı'nın ev sahibi olarak oynayacağı maçlarda görev alacak 20 özel güvenlik görevlisine eğitim verildi.

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, 2020/2021 futbol sezonunda, Misli.com 3. Ligde mücadele edecek Tekirdağspor'un ev sahibi olarak oynayacağı maçlarda görev alacak 20 özel güvenlik görevlisine eğitim verildi. Eğitim için polis ekipleri ve özel güvenlik görevlileri Tekirdağ Namık Kemal Stadı'nda bir araya geldi. Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü koordinesinde Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından "Özel Güvenlik-Genel Kolluk İlişkisi ve Özel Güvenliğin Yetkileri, Spor Güvenliği ve Mevzuatı, Kitle Psikolojisi, Grup Dinamiği ve Öfke Kontrolü, Toplumsal Olaylarda Teknik, Taktik ve Düzenler, Güvenlik Sistem ve Cihazları ile Üst Arama" konularında Sağlık Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Bilim Kurulu'nca belirlenen korona virüs tedbirleri doğrultusunda teorik ve uygulamalı eğitimler aktarıldı. Eğitime katılan özel güvenlik görevlilerine "Spor Güvenliği Eğitimi Katılım Belgesi" verildi.

Spor Haberleri

TFF, E-Bilet sistemi ihale sürecinin başladığını açıkladı
Trendyol Süper Lig: Fatih Karagümrük: 0 - Antalyaspor: 0 (Maç devam ediyor)
Ayvalıkgücü taraftarından BŞB Başkanı Akın’a ‘tribüne gel’ çağrısı
TSSF Paletli Yüzme Kulüplerarası Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda 3 Türkiye rekoru
Muhammed Dursun, Dubai’ye bileniyor
Bakırköy Ataspor Kulübü, Paletli Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda üst üste ikinci kez şampiyon
Sivasspor’da Galatasaray maçı hazırlıkları başladı
Hentbol Kadınlar 1. Ligi’nde Ortahisar Belediyesi şampiyon oldu
Süper Lig’den 7 kulüp PFDK’ya sevk edildi
A Milli Erkek Hentbol Takımı, Kuveyt ile İzmir’de hazırlık kampı yapacak