Gael Monfils, Turkish Airlines Antalya Open’a geliyor

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Antalya Open ATP 250 Tenis Erkekler Turnuvası bu yıl ikinci kez Kaya Palazzo Resort Belek'te düzenlenecek.

Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen Antalya Open ATP 250 Tenis Erkekler Turnuvası bu yıl ikinci kez Kaya Palazzo Resort Belek'te düzenlenecek.

2018'de de ATP dünya sıralamasının önemli oyuncuları tekrar Turkish Airlines Antalya Open ile bir kez daha Türkiye'ye geliyor. Fransız tenisçi Gael Monfils'in Turkish Airlines Antalya Open'a katılımı tenisseverleri mutlu etti. Monfils kariyerinde 7 ATP şampiyonluğu kazandı. Bugüne kadar 27 final oynayan ama bunların 7 tanesinde zafere ulaşan Monfils, kortta olduğu zaman bütün tenisseverleri heyecanlandırabilecek bir oyun stiline sahip bulunuyor.

2004 yılında Junior kategorisinde Avustralya Açık, Roland Garros ve Wimbledon'u aynı sezon kazanarak tüm Fransa'yı heyecanlandıran Monfils, ATP Tour'da oynamaya başladıktan sonra da başarılı performansını sürdürdü.

2016'da Dünya sıralamasında 6. sıraya kadar çıkan Fransız raket, şu anda 48. sırada yer alıyor. Geçen yıl 400. galibiyetini elde ederek "400 Kulübüne" giren Monfils, kariyerinin sonbaharında tekrar ilk 20 içine girmenin hesaplarını yapıyor.

Spor Haberleri

Şampiyon sporcudan Rektör Prof. Dr. Arıöz’e ziyaret
Türkiye Futbol Federasyonu’ndan imza sayısıyla ilgili açıklama: "Türkiye Futbol Federasyonu’na olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısı bugün itibarıyla 109’dur. İmzalarını noter onayıyla resmen geri çeken delege...
Kırklareli’nde özel sporcular birincilik için ter döktü
Bandırmaspor - Ankara Keçiöregücü maçını Ayberk Demirbaş yönetecek
Düzcespor Kayyum Başkanı Kaltu: "Düştük ama çıkacağız"
Başkan Günel’den Kuşadasıspor taraftarına getirilen yasakla ilgili açıklama
İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral: "TFF’nin 18 Temmuz’dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Bu sayı yakında 150-200’ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık. İyi niyetli bir TFF ve...
4x100 ve 4x400 milli takımlar kota mücadelesine çıkacak
Badminton grup şampiyonası Denizli’de başlıyor
Sakaryaspor’un Süper Lig hayali play-off’lara kaldı