GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, Kurban Bayramını kutladı

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı bir bayrama daha erişmenin...

Güneydoğu Anadolu İhracatçılar Birliği (GAİB) Koordinatör Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çıkmaz, Kurban Bayramı'na yönelik yayımladığı mesajında, Türkiye'nin zor bir dönemden geçtiğini, bu sürecin elbirliğiyle aşılacağını söyledi.

Zor zamanlarda önemli işlere imza atan ihracatçıları canı gönülden tebrik eden Çıkmaz, Güneydoğu'dan çıkan ürünlerin dünyanın dört bir köşesine taşınmasını istediklerini ifade ederek, "İhracatçılarımız bunun için çalışıyor, bunun için mücadele ediyor" dedi.

Bayramların özel günler olduğunu, bu günlerin de en güzel şekilde değerlendirilmesini isteyen Çıkmaz, "Küskünlerin barıştığı, kan davalarının sulh olduğu bu nadide günlerin kıymetini bilmemiz lazım. Birlik ve beraberliğin doruğa çıktığı bir bayrama daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Başta İslam dünyasının, iş aleminin ve birlik üyesi ihracatçıların Kurban Bayramını tebrik eden Çıkmaz, "Bu bayram vesilesiyle İslam beldelerinde akan kanın durmasını, ülkemizin huzura ermesini ve milletimizin hedeflediği noktalara gelmesini diliyorum" ifadelerini kullandı.

GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, Kurban Bayramını kutladı

GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, Kurban Bayramını kutladı

GAİB Koordinatör Başkanı Çıkmaz, Kurban Bayramını kutladı

Yerel Haberleri

Hafız öğrenciler finalde yarıştı
Odunpazarı’nda mayıs ayı meclis toplantıları başladı
Özlü “Birlikte büyük projelere imza atacağız”
DİKAB Başkanı Faruk Özlü oldu
Rektör Sözbir “Bilim olmadan teknoloji olmaz”
Batman’da nefes borusuna simit kaçan öğrenci ‘Heimlich’ manevrası ile kurtarıldı
Gözler asırlık gelenek için gün sayıyor
Sinop’ta kayıp sulama boruları bulundu: Özel İdare kesmiş, komşu köy kaldırmış
Yalnız yaşayan kadının evinden 3 kamyon çöp çıktı
Aksaray’da çocukların merakla beklediği eğlence merkezi şekilleniyor