Galatasaray, Akhisarspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Teleset Mobilya Akhisarspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı...

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk ayağında Teleset Mobilya Akhisarspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra pas çalışması yapıldı. Devam eden bölümde beşe iki dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde ise sınırlı alanda çift kale taktik oyun gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Antrenmanda bugün 28 yaşına giren Fas'lı futbolcu Younes Belhanda'nın doğum günü kutlandı.

Galatasaray, Teleset Mobilyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını yarın saat 16.00'da yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra saat 18.30'da özel bir uçuşla İzmir'e hareket edecek. Sarı-kırmızılılar, daha sonra kara yoluyla Manisa'ya geçerek karşılaşma için kampa girecek.

Türkiye Haberleri

Liseliler küçük kardeşlerini hediyeleri ile sevindirdi
Hataylı tır şoförü aşkını 2 bin 216 km uzaklıktaki Ukrayna’da buldu
Hatay’da gök yüzünde görülen cisimler merak uyandırdı
Zorlu mesai, günde 12 saat çalışan tarım işçileri 900 TL yevmiye elde ediyor
Kaymakam Özçelik, Ballı köyünde düzenlenen programa katıldı
Yerde yuvarlanması tepki çeken AK Partili meclis üyesi görevinden istifa etti
Türkiye’de konser verecek olan Kızılordu Korosu’na protesto
Başkan Sengel: “Doğru yerdesiniz”
Kayseri’de Siyeri-i Nebi coşkusu
Didimli mübadil torunları 100’üncü yılında atalarını unutmadı