Galatasaray, Kasımpaşa maçı hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana dinamik ısınmayla başlandı. Daha sonra koordinasyon ve sürat çalışması yapıldı. Antrenmanın devam eden bölümünde altıya üç dar alan oyunu oynandı. Ana bölümde ise altışarlı üç grup halindeki dar alan oyununun ardından sınırlı alanda taktik çalışma gerçekleştirildi. Antrenman, rejenerasyon koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Öte yandan Fernando Reges, önceden planlanan kuvvet, denge ve koordinasyon çalışmalarının son etabını gerçekleştirmek üzere İstanbul'a döndü.

Galatasaray, antrenmanın ardından yarın akşam saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa girdi.

Türkiye Haberleri

Brezilya’da selde can kaybı 56’ya yükseldi
Nazilli’de özel eğitim öğrencileri diyabete karşı bilgilendirildi
Maden işçileri son yolculuğuna uğurlandı
Bozdoğan İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan öğrencilere trafik eğitimi
Azerbaycan’da ilk kez Milli Halı Festivali gerçekleştiriliyor
Seydikemer Karadere İlkokulu’ndan keşkek günü düzenlendi
Ortaca Belediyesi ilçe çalışmalarını sürdürüyor
Fethiye’deki yeni muhtarlar hizmet içi eğitim verildi
Seydikemer’de yerel yönetici ve vatandaşlar farkındalık etkinliğinde buluştu
Kayseri Liseliler buluştu