Galatasaray’da Mbaye Diagne, özel program dahilinde ile çalıştı

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Yeni Malatyaspor ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Yeni Malatyaspor ile oynayacağı ilk maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim gözetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar halinde beşe iki dar alan oyun oynandı. Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışma yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından sona erdi.

Antrenmanda Senegalli golcü Mbaye Diagne, özel program ile çalıştı. Kostas Mitroglou ve Yuto Nagatomo ise kendileri için hazırlanan özel programlar dahilinde fizyoterapistler eşliğinde çalıştı.

Galatasaray, Yeni Malatyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın saat 18.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla tamamlayarak mücadele öncesi tesislerde kampa girecek.

Spor Haberleri

Develigücü: 3 - Bingöl Gençspor: 2
Dağ bisikletçilerinin mücadelesi nefes kesti
Sakız Adası’nda dostluk turnuvası
Elazığspor’da Play-Off hazırlıkları başlıyor
Bakan Bak’tan TVF Spor Lisesi Erkek Voleybol Takımı için tebrik mesajı
ÇBK Yönetimi Başkan Seçer ile bir araya geldi
Başpehlivanlar arasındaki sözlü tartışma, gerginliğe dönüştü
Konyaspor’da Fahrudin Omerovic dönemi sona erdi
Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Omerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını açıkladı.
Oltalar birincilik için denize atıldı