GAÜ Pedagojik Formasyon 2017-2018 güz dönemi başvuruları başladı

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), KKTC uyruklu öğrenciler için 2017-2018 Akademik yılı Güz dönemi, Pedagojik Formasyon başvuruları devam ediyor.

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), KKTC uyruklu öğrenciler için 2017-2018 Akademik yılı Güz dönemi, Pedagojik Formasyon başvuruları devam ediyor.

Konuyla ilgili GAÜ Öğrenci İşleri daire Başkanı Zerin Gürler'in yaptığı açıklamaya göre, 2017-2018 Güz Akademik dönemi Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası başvurularının 13-23 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edileceğini belirtti. Bu akademik döneme göre yalnızca KKTC Uyruklu; mezun ve son sınıf öğrencilerin başvuru yapabileceği öğrencilerinin başvuru yapabileceği vurguladı.

Son başvuru 23 Ekim 2017

Genel başvuruları uygun görülen adayların, www.gau.edu.tr adresinden duyurulacağı belirtilen açıklamada, uygun görülen adayların 19-23 Ekim tarihleri arasında, internet üzerinden ya da GAÜ Öğrenci İşleri ofisinden kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecekleri belirtildi.

Başvuru için gerekli belgeler

Başvuru için gerekli belgelerin, mezun öğrenciler için; başvuru dilekçesi, KKTC kimlik kartı fotokopisi, transkript, lisans diploması ( Mezuniyet Belgesi) olduğu, son sınıf öğrencileri için ise; başvuru dilekçesi, KKTC kimlik kartı fotokopisi, transkript ve öğrenci belgesi olduğu ifade edildi. Başvuru için evrakların, kayit@gau.edu.tr adresine gönderilebileceği belirtilen açıklamada, ayrıntılı bilgi ve detayların ise, www.gau.edu.tr adresi ve info@gau.edu.tr adresinden alınabileceği bildirildi.

Eğitim Haberleri

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek, öğretmenlerle buluştu, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"ni anlattı
Kuşadası’nda UNESCO onaylı eğitim programı MUNACS’24 başladı
ZBEÜ’den Uluslararası Alanda büyük başarı
Üniversite öğrencilerinden Filistin ve Doğu Türkistan’a sessiz destek
Vehbi Koç Ortaokulu öğrencilerinden bilimsel ve sportif başarı
Eğitim Bir-Sen: “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ yeni müfredat taslağı değerlendirmemizi tamamladık”
Hendek MYO’dan TÜBİTAK RUTE’ye teknik gezi
Gençlerin yeni mekanı nöbetçi kitaphane oldu
PAÜ Dış Ticaret Bölümü kariyer sohbetlerinin 4’üncüsü düzenlendi
Kulu’da "Orman Benim" kampanyası etkinliği