Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da, Şanlıurfaspor maçı hazırlıkları

Teknik direktör Sağlam: 'Şanlıurfaspor hiç galibiyetimiz olmamasına rağmen bizi herkesten daha çok önemsiyor'

GAZİANTEP (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, ligin 7. haftasında sahasında karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Tesisleri'nde teknik direktör Nurullah Sağlam gözetiminde gerçekleştirilen antrenman koşuyla başladı. İdmanın ana bölümünde çift kale maç yapıldı.

Sağlam, antrenman sonrası AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şanlıurfaspor maçından 3 puanla ayrılmak için çalıştıklarını söyledi.

Zor bir maça çıkacaklarını belirten Sağlam, "Şanlıurfaspor maçı kolay değil ancak biz de iyi takımız. Rakiplerimiz adımızdan çekiniyor. Onun için maça iyi asılıyorlar. Bu da bizim için dezavantaj. Şanlıurfaspor hiç galibiyetimiz olmamasına rağmen bizi herkesten daha çok önemsiyor. Rakibimizin bizden çekindiğini biliyoruz" diye konuştu.

Sahalarında yapacakları maçı kazanarak rahatlamak istediklerini ifade eden Sağlam, taraftarlardan bu maçta kendilerini yalnız bırakmamalarını istedi.

Spor Haberleri

Geleneksel Türk Okçuluk Turnuvası’nda Türkiye Şampiyonu Manisa oldu
Bursaspor’da ilk aday Avukat Levent Dönertaş
Digiturk - BAU iş birliğiyle medya ve yayıncılık eğitimi başlıyor
Ordu’da sporculara malzeme desteği sağlandı
Beşiktaş’ta, Çaykur Rizespor maçı hazırlıkları devam etti
Bilardoda Elazığ’a Türkiye Şampiyonluğu
TFF Yönetim Kurulu: "18 Temmuz’a kadar görevimizin başında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz"
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "Tüm Türkiye’nin A Milli Futbol Takımımızla birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası’na konsantre olacağı bir dönemde ısrarla acele seçim yapılmasını isteyen azınlığın asıl hedefi ve amacı ned...
Mahallemde Maç Var projesinde çeyrek final heyecanı başlıyor
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "Tarihinde ilk kez eleme grubunu lider tamamlayarak Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılma hakkı kazanan A Milli Takımımızın turnuva öncesi hazırlıklarını aksatma ihtimalini bile hiçe saya...