Gaziantep’te trafik denetimleri

Gaziantep'te rutin olarak gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 4 bin 18 araç kontrol edilirken 937 araç ve sürücüye işlem yapılarak 101 araç trafikten...

Gaziantep'te rutin olarak gerçekleştirilen trafik denetimlerinde 4 bin 18 araç kontrol edilirken 937 araç ve sürücüye işlem yapılarak 101 araç trafikten men edildi. Kurallara uymayan 7 sürücünün belgesine ise el konuldu.

Gaziantep'te trafik denetimleri aralıksız devam ediyor. Kentte, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 19 Kasım 2019 Salı günü il merkezi ve şehirler arası kara yollarında trafik kontrolleri yapıldı. Kontrollerde, 4 bin 18 araç kontrol edilirken trafik güvenliği ve diğer vatandaşların can güvenliğini tehlikeye düşüren 7 sürücüye alkollü olarak araç kullanmaktan, 242 sürücüye ve araç plakasına hız ihlalinden, 6 sürücüye sürekli korna çalarak gürültü kirliliği yapmaktan, 2 sürücüye hatalı şerit değiştirmekten, 1 sürücüye dış ışık donanımı bozuk veya aykırı araç kullanmaktan, 1 sürücüye çevreyi rahatsız edecek şekilde abartı egzoz kullanmaktan ve 3 sürücüye de izin belgesi almadan yolcu taşımacılığı yapmaktan işlem yapıldı.

Genel toplamda ise 937 sürücü ve araç plakasına işlem yapılırken 101 araç trafikten men edildi. Kurallara uymayan 7 sürücünün belgesine de el konuldu.

Asayiş Haberleri

Taksi durağında dehşet anları kamerada
"Sizi umreye götüreceğiz" yalanıyla vatandaşları 10 milyon TL dolandırdıkları iddia edilen şüpheliler: "Asıl mağdur biziz"
Bandırma ve Erdek’te rüşvet operasyonu: 7 gözaltı
İçişleri Bakanlığı: "Tasarruf tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanımız Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla, Bakanımızın araçları da dahil olmak üzere Bakan Yardımcılarımızın koruma araç ve koruma polis sayıları azaltılmıştı...
1 Mayıs gösterileriyle ilgili gözaltına alınan 65 kişi adliyeye sevk edildi
Gönen’de geniş çaplı huzur uygulaması
İzmir’deki internet sitesi dolandırıcılığı olayına 7 tutuklama
İçinde öğrencilerin bulunduğu servis aracına sopalı saldırı olayının şüphelileri adliyeye sevk edildi
Kırşehir’de 2 araçta 3 organizatör ve 23 Suriyeli düzensiz göçmen yakalandı
Kaybolan yaşlı adam 20 saat sonra sağ bulundu