Gazino baskınına 4 tutuklama

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kavga ettikleri barı tabanca ile basarak 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Adana'nın Ceyhan ilçesinde kavga ettikleri barı tabanca ile basarak 3 kişinin yaralanmasına neden olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, 12 Temmuz günü Mustafa B., Erkan A., Fikret A., Abdullah G. ve Tekin D. bir gazinoya eğlenmeye gitti. İddiaya göre, bir süre sonra alkolün etkisiyle gazinoda kavga çıktı. 5 şahıs burada darp edilerek gazinodan atıldı. 5 arkadaş eve gidip yanlarına tabanca alarak tekrar gazinoya gelip ateş açmaya başladılar. Açılan ateşe karşı taraftan da karşılık verildi. Gazinoda çatışma çıktı. Çatışma sonrası Tekin D., Umut D. ve Sefer K. yaralandı. Kısa sürede olay yerine polis gelince çatışmaya giren taraflar kaçtı. Yaralılar ise ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışma sonunda olaya karıştığı belirlenen Mustafa B., Erkan A., Fikret A., Abdullah G. ve Tekin D. yakalandı.

Evlerde yapılan aramada ise olayda kullanılan bir ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Zanlıları emniyette sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlılardan Tekin D. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken diğer 4 zanlı tutuklandı.

Asayiş Haberleri

Ankara’da kontrolden çıkan otomobil binanın 3’üncü katına çarptı
Burdur-Antalya karayolunda LPG tankeri devrildi, sızıntı nedeniyle yol çift taraflı trafiğe kapatıldı
Yozgat’ta kontrolden çıkan otomobil ağaca çarparak durabildi: 1 yaralı
Niğde’nin Çiftlik ilçesinde trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
Trafikte tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü
Kamyona arkadan çarpan kamyonet sürücüsü yaralandı
Köpeğe çarpmamak için manevra yaptı, araziye devrildi: 2 yaralı
Seyir halindeki araç park halindeki tıra ok gibi saplandı: 1 ağır yaralı
Gürcistan’da "Yabancı Etkinin Şeffaflığı" yasa tasarısına karşı protestolar devam ediyor
Kazada ölen kızlarının cenazesinin getirildiği evleri 6 yıl sonra kendilerine mezar oldu