Gazişehir ve Gaziantepspor’un fikstürü belli oluyor

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep ve TFF 2.Lig ekiplerinden Gaziantepsor'un fikstür çekimlerinin tarihleri açıklandı.

Spor Toto 1.Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep ve TFF 2.Lig ekiplerinden Gaziantepsor'un fikstür çekimlerinin tarihleri açıklandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, "Yeni sezon öncesinde profesyonel liglerde fikstür çekim tarihleri belli oldu. 2018-2019 Sezonu Spor Toto Süper Lig fikstür çekimi 9 Temmuz Pazartesi günü yapılacak. TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda saat 15.00'te başlayacak fikstür çekimine TFF yetkilileri ve kulüplerin temsilcileri katılacak. Spor Toto 1. Lig fikstür çekimi ise 10 Temmuz Salı günü saat 15.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Salonu'nda gerçekleşecek. TFF 2. ve 3. Lig'de fikstür çekimi, 17 Temmuz Salı günü saat 15.30'da yine TFF'nin Riva'daki merkezinde yapılacak" ifadelerine yer verildi.

Buna göre Gazişehir Gaziantep'in yer aldığı Spor Toto 1.Lig fikstürü 10 Temmuz Salı günü saat 15.30'da yapılacak. Gaziantepspor'un yer aldığı TFF 2.Lig fikstürü ise 17 Temmuz Salı günü 15.30 yapılacak.

Spor Haberleri

Bülent Uygun: "Arda Kardeşler’i bilseydim, Taha Akgül ve Sebahattin Öztürk’ü getirirdim"
Okan Buruk: "Beklemediğimiz kadar rahat bir galibiyet oldu"
Sakaryaspor’da Burak Süleyman’la da yollar ayrıldı
Özhan Pulat: "3 puan alamadık ama belki bu 1 puan bizi ligde tutacak"
Selçuk İnan: "Kazanamadık ama kaybetmedik de"
Turgutluspor U19 Takımı finalde
Alaşehir Belediyespor BAL’ı garantiledi
Hentbolda Kadınlar Türkiye Kupası’nı Konyaaltı Belediyespor kazandı
Kuyucak’ta şampiyonluk kutlamaları başladı
Trendyol Süper Lig: Gaziantep FK: 1 - Hatayspor: 1 (Maç sonucu)