Gebze Millet Bahçesine 5 kilometrelik yol

İnşa süreci devam eden Gebze Millet Bahçesinde 5 kilometrelik iç yolların inşası gerçekleştiriliyor.Gebze Millet Bahçesinin inşası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi...

İnşa süreci devam eden Gebze Millet Bahçesinde 5 kilometrelik iç yolların inşası gerçekleştiriliyor.
Gebze Millet Bahçesinin inşası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından devam ederken, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de hummalı şekilde yürütülen çalışmalara destek veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, eski askeri kışla alanı üzerine kurulan Gebze Millet Bahçesi’nde iç yolların yapım çalışmalarını sürdürüyor.
Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışma kapsamında Gebze Millet Bahçesinin içerisine 5 kilometre uzunluğunda yol inşa ediliyor. Şuana kadar 2 kilometre yolun asfaltı serildi ve bu uzunluktaki yola 3 bin metre uzunluğunda kaldırım bordür imalatı yapıldı. Geriye kalan 3 kilometrelik kısım için kazı çalışmaları devam ediyor. Ayrıca çalışmalar dahilinde millet bahçesinin içerisine yaklaşık 250 araçlık otopark yapılacak.

Yaşam Haberleri

Eğirdir Gölü’nün en büyük kaybı buharlaşma
Çekerek’te karayolu kenarındaki istinat duvar çöktü
Sakarya’da bir süre önce açılan teleferik mühürlendi
Mayıs ayında Ağrı Dağı’na kar yağdı
Karaali’nin sorunları Yunusemre ile çözülecek
Melikgazi Belediyesi Gültepe’ye 3 projeyi birden kazandırıyor
Ula Belediyesi, farkındalık için öğrencilerle çöp topladı
Pursaklar’da 100 bin meyve fidesi dağıtıldı
Balıkesir Büyükşehir, haşereyle mücadeleyi sürdürüyor
Başkan Tezcan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi