Gebze’deki imar uygulamaları yılsonuna kadar tamamlanacak

Mahalle ziyaretlerine devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçenin kırsal yerleşim alanlarında devam eden imar uygulamaları (şuyulandırma)...

Mahalle ziyaretlerine devam eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilçenin kırsal yerleşim alanlarında devam eden imar uygulamaları (şuyulandırma) çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik ve belediye meclis üyeleriyle kırsal mahalleleri ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz'ün ilk durağı Balçık Mahallesi oldu. Balçık Mahalle Muhtarı Halis Tepe'yi muhtarlık binasında ziyaret eden Başkan Büyükgöz, mahalle sakinleriyle de bir araya geldi.

"Yıl sonuna kadar bitecek"

Mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini dinleyen Büyükgöz, vatandaşlara belediye çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Balçık'ın ardından Pelitli, Tavşanlı ve Muallimköy mahallelerini ziyaret eden Büyükgöz, ilçenin kırsal yerleşim alanlarında devam eden imar uygulamaları (şuyulandırma) çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanacağını açıkladı.

Pelitli Mahallesi Muhtarı Zafer Ceyhanlı, Tavşanlı Mahalle Muhtarı Mehmet Aydın, Muallimköy Mahalle Muhtarı Haydar Yılmaz'ı da ziyaret eden Büyükgöz, kırsal yerleşim mahallelerinde başlayan doğalgaz altyapı imalat çalışmalarının da hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Yerel Haberleri

Başkan Zeyrek, Özmen Ailesinin mutluluğuna ortak oldu
Gazzeli şehitler için su kuyusu açtırdılar
Uludağ’da buz tutan gölde yüzdüler
Uzaktan Aydınlat projesi için Ar-Ge çalışmaları devam ediyor
Başkan Alan: “Ağınlı kadın girişimcilerimiz önemli bir başarı hikayesi yazıyor”
Yunusemre Belediyesi vatandaşının yardımına koşuyor
GAİB Heyeti, Başkan Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti
4 proje ekibi başarılara imza attı
Sanayici Kamil Şerbetçi’nin 26. vefat yıl dönümü
Çadırda yaşayan aile elektriğe kavuştu