Gelişim Merkezinde Alzheimer Okulu konuşulacak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi (YADEM) tarafından düzenlenen 'Alzheimer Okulu' başlıklı konferansa Dr. Sevda Sarıkaya...

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Destek ve Koordinasyon Merkezi (YADEM) tarafından düzenlenen "Alzheimer Okulu" başlıklı konferansa Dr. Sevda Sarıkaya konuşmacı olarak katılacak. Program 25 Eylül Salı günü saat 15.00'da Sosyal Gelişim Merkezi'nde (SGM) gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren YADEM tarafından düzenlenen konferanslarda yeni dönem başlıyor. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "25 Eylül Salı günü saat 15.00'da Dr. Sevda Sarıkaya'nın konuşmacı olarak katılacağı bir konferans gerçekleştirilecektir. Sosyal Gelişim Merkezi'nde düzenlenecek konferansta konu; "Alzheimer Okulu" olacak. Konferans sonunda hasta ve yakınlarına sertifika verilecek ve Dr. Sevda Sarıkaya'nın kitapları hediye edilecektir. Programa tüm vatandaşlarımız davetlidir" ifadelerine yer verildi.

Sağlık Haberleri

Başkan Mustafa Önsay: "38 doktor kadrosu Kütahya’ya hayırlı olsun"
Elektrikli bisiklet fabrikasındaki yangın 2.5 saatte kontrol altına alındı
Ünlü cerrah Mehmet Öz, INVAMED Üretim ve İnovasyon Kampüsü’nü ziyaret etti
Buldan’a çocuk doktoru ataması yapıldı
Iğdır’da okul bahçeleri ilaçlanıyor
Düşük alkol tüketiminin sağlığa yararlı olduğu iddiası “istatistiksel illüzyon”
Hayat Hastanesi’nde robotik cerrahi dönemi
28 yıl önce sevgisini, şimdi de böbreğini verdi
Bahar ayları kene vakalarını artırıyor
Yatalak veya cihaz destekli hastalar her gün evlerinden alınıp tedaviye götürülüyor