Genç star Baytan, 3 yıllık aranın ardından geri döndü

Yeni Gelin dizisinde parlayıp adından söz ettiren ve aynı zamanda Meleklerin Aşkı dizisinde oynayıp boy gösteren genç star Onur Baytan, 3 yıllık aranın...

Yeni Gelin dizisinde parlayıp adından söz ettiren ve aynı zamanda Meleklerin Aşkı dizisinde oynayıp boy gösteren genç star Onur Baytan, 3 yıllık aranın ardından bomba gibi geri dönüş yaptı.

Yeni Gelin dizisinde parlayıp adından söz ettiren ve aynı zamanda Meleklerin Aşkı dizisinde oynayıp boy gösteren genç star Onur Baytan, henüz çocuk yaşlarda katıldığı "Bir Şarkısın Sen" isimli yarışma ile ilk kez ekrana çıkmıştı. 3 yıllık aranın ardından bomba gibi geri dönüş yapan Baytan, "Ben Sana Yandım" adlı şarkısı dijital platformlarda 1 milyon dinletmesinin yanı sıra düzenli olarak üretmeye başladığını ve yakın zamanda bomba gibi bir albüm çıkaracağını ve adından sıkça söz ettireceğinin sinyallerini verdi. Oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceği konuşulan Onur Baytan'ın teklifleri değerlendirdiği öğrenildi.

Magazin Haberleri

TSM Korosu’ndan müzik ziyafeti
Balıkesir Türk Müziği Korosu Bodrum’da konser verdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile saat 15.30’da Bahçeli’nin konutunda bir araya gelecek.
Tilki ile dozer operatörünün muhabbeti tebessüm ettirdi
İzmirli ‘Müslümcülerden’ Mustafa Keser’e tepki: “Özür bekliyoruz”
CHP PM Üyesi Umut Dikili’nin nikahını Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın kıydı
Ünlü sanatçılar Altıeylül ve Balıkesir’in tanıtımı yapıldı
Makam odasında bir ilk
Özel bir gün bekleyen çiftler nikah için 24 Nisan 2024 tarihini seçtiler
23 Nisan coşkusu Nil Karaibrahimgil ile taçlandı