Gençlerimize spor alışkanlığı kazandırmalıyız

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş, 'Gençlerimize spor alışkanlığı kazandırarak sağlıklı birer birey olmalarını arzı ediyoruz' dedi.

MALATYA GÜNCEL - Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş,  "Gençlerimize spor alışkanlığı kazandırarak sağlıklı birer birey olmalarını arzı ediyoruz" dedi.

Gençlik Projeleri kapsamında Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ve yürütücülüğünü Darende Güldeste Dernek tarafından "BİLİNÇLİ GELECEK; BİLİNÇLE GELECEK" projesi kapsamındaki Futbol, Basketbol ve Voleybol turnuvalarında 1. olan takımlar, ödüllerini Darende Kaymakamı Bünyamin KUŞ bey'in elinden aldılar.

Kuş yaptığı açıklamada, ilçenin genç nüfus açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirterek, gerek eğitim ve öğretim anlamında gerekse spor faaliyetleri açısından gerekli tüm çalışmaların devam ettiğini söyledi.

malatya-035.jpg

Bu kapsamda gençlere sportif alışkanlık kazandırmak için ilçedeki halı sahanın  düzenlenmesi ve yenilerinin yapımı için projeler yürütüldüğünü ve ayrıca farklı spor dallarının geliştirilmesi için çalışmalara devam ettiğini ifade eden Kuş, "Gençlerimize spor alışkanlığı kazandırarak sağlıklı birer birey olmalarını arzı ediyoruz" dedi.

Darende Güldeste yönetimi ve öğrenciler de Kaymakam Bünyamin Kuş’a teşekkür etti.

Spor Haberleri

1905 GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu istifa etti
Sutopunda şampiyon Galatasaray
Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - Çaykur Rizespor: 1 (İlk yarı)
Trendyol Süper Lig: MKE Ankaragücü: 1 - Alanyaspor: 0 (İlk yarı)
Hatayspor, teknik direktör Özhan Pulat ile anlaştı
Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 1 - Çaykur Rizespor: 1 (Maç devam ediyor)
Serdar Topraktepe’den 4 değişiklik
Süheyl Batum listesini divan kuruluna teslim etti
Çeşme Yarı Maratonu’nun basın toplantısı yapıldı
Ali Çamdalı: "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"