Genel seçime doğru

AK Parti Giresun Milletvekili aday adayları gerçekleştirilen etkinlikle basına tanıtıldı

GİRESUN (AA) - AK Parti Giresun Milletvekili aday adayları gerçekleştirilen etkinlikle basına tanıtıldı.

Bir restoranda düzenlenen törende konuşan AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, AK Parti'de aday adaylığı başvuru sürecinin 10 Şubat tarihinde sona erdiğini anımsattı. 

Giresun'da 52 milletvekili aday adayının bulunduğunu kaydeden Tütüncü, aday listesinin belirlenmesi sürecinde ise takvimin işlemeye devam ettiğini belirtti.

Aday belirlenmesi noktasında kriterler arasında yer alan temayül yoklamasını geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirdiklerini aktaran Tütüncü, "AK Parti'ye yakışır ve demokrasi şöleni havasında bir temayül yoklaması gerçekleştirdik" dedi. 

AK Parti'nin Giresun'daki hedefinin 4 milletvekilliğini de kazanmak olduğunu vurgulayan Hasan Ali Tütüncü, "7 Haziran Genel Seçimleri, millet iradesinin tecelli edeceği en kritik seçimlerden biri olacak. Bu seçim 2023 vizyonu bakımından çok önemli bir eşiktir. AK Parti'nin 12 yılı siyasi yakın tarihimizde yeniden büyük medeniyetimizin ihyası yolunda nice on yıllara bedel hamlelerle dolu bir süreç olmuştur. Ülkemize ve şehrimizde siyasi yelpaze hem nitelik hem de nicelik yönünden çok değerli aday adaylarının partimize gösterdikleri yoğun ilgi ve teveccüh 2015 genel seçimlerinin sonuçları hakkında önemli ipuçları vermektedir. Hedefimiz Giresun'da 4 milletvekilliğini de kazanmak" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından aday adayları basına tanıtıldı.

Yerel Haberleri

Yeşilay ile işbirliği protokolü imzaladılar
Hakkarili aileden yavru sincaplara şefkat eli
Antalya’da 1 Mayıs coşkusu
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Gazipaşa Tarım Fuarı 14’üncü kez kapılarını açtı
İsrail’in Gazze’ye saldırılarını oturma eylemiyle protesto ettiler
Gazze’de şehit edilen 4 kız kardeş için Kütahya’da gıyabi cenaze namazı kılındı
Drift atarken başka bir araca çarpıyordu
İşçilere 1 Mayıs sürprizi: Hayatlarında ilk kez rafting heyecanı yaşadılar
Haliliye’de kadınlar sertifika alıp iş hayatına atılıyor